Gość jmtzs Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jak w temacie. Jaka wersje 8.1 trzeba mieć aby zintegrować w toolkicie poprawki??? czekam. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jaką chcesz - dobierasz tylko odpowiednie poprawki do tego. Teraz to już poczekaj na świeże ISO ze zintegrowanym update 1. Cytuj
Gość jmtzs Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jaką chcesz - dobierasz tylko odpowiednie poprawki do tego. Teraz to już poczekaj na świeże ISO ze zintegrowanym update 1. a kiedy nowy obraz ???? 8.1 ???? będzie Bo chcę sobie a kiedy nowy obraz ???? 8.1 ???? będzie Chcę sobie zintegrowac te marcowe ale bład idzie. Robie tak jak 7:) bez tego dodawania do rejestru:D Stary bywalec forum a nie wie gdzie jest przycisk edytuj i klepie kolejną odpowiedż !!!!!!!! a jak komuś odpowiadasz nie musisz cytować jego odpowiedzi wystarczy nik . Cytuj
Nieobecny Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jasnowidzem nie jestem ale myślę że w ciągu kilku dni. Cytuj
Gość jmtzs Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Aha. Słuchaj a czy te aktualizacje marcowe pójda mi z obrazem z tego forum? przez toollkita jak siudemke się robi? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Czysty obraz z Rollup A lub bez + poprawki(odpowiednio z Rollup A lub bez) + WinToolkit w najnowszej wersji lub WHD. Cytuj
Gość jmtzs Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 czy te z forum tego sa rolup a wersja Pro / Core? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Wszystko Romek opisał - z Rollup A są tylko Pro VL i Enterprise, a Core/Pro są bez Rollup A. Cytuj
Mr.T Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 z Rollup A są tylko Pro VL i Enterprise maja w sobie wiec nei ma potrzeby integrowac zintegrowane sa z Core/Pro Cytuj
Gość jmtzs Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 maja w sobie wiec nei ma potrzeby integrowac zintegrowane sa z Core/Pro Czyli jak pobiore bez VL : Pro / Core to mogę integrowac? Cytuj
Mr.T Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 umiecie czytac Dodane: Pełen pakiet Dot NetFramework (łącznie z 3.5), Rollup A. OPK Update GDR Spring 2014 oraz DirectX. Rollup A nie dotyczy obrazów w wersji VL i Enterprise gdyż te posiadają już go w sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi