Bury Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Witam posiadam Asusa F555LD-XX321H , fabrycznie był na nim windows 8.1 i w sklepie już się zaktualizował na win 10 . Wgrałem do niego win 7 ale wydaje mi się że wcale dobrze na tej 7 nie chodzi mając takie parametry. Processor: Intel Core i7-4510U , 4 gb ramu który jest w płycie ( dołożyłem do niego kość 8 gb i łącznie mam 12 gb) , dysk 500gb ( mam w planach kupić ssd) ,NVIDIA GeForce 820 , link do strony media markt z dokładnymi parametrami [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na stronie producenta są tylko sterowniki do win 8.1 i win 10 dodatkowo przy wyborze sterowników musze zaznaczyć jaki typ procesora mam. Więc jaki system dla mnie polecacie?
xkx Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Teoretycznie powinno być zupełnie identycznie bo Win 7 /8,1 i 10 mają dokładnie te same wymagania i mniej więcej tyle samo potrzebują zasobów sprzętowych - nie mniej jeśli na 10 pracowało Ci się lepiej to do niej wróć. Z punktu widzenia sprzętu nie ma różnicy. Być moze jest to kwestia sterowników.
Rekomendowane odpowiedzi