pazikk Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Witam. Zainstalowałem sobie czystego windowsa 8 core, wszystkie sterowniki. I zauważyłem, że wchodząc np. w folder "Pobrane" czy inny, klikając prawym przyciskiem myszy na film czy folder z muzyką to zanim się rozwinie menu to pojawia się kółeczko i się kręci, po paru sekundach dopiero otwiera się menu. Mieliście może takie coś? Co to może być? Dodam że komputer w ogóle nie muli, na pulpicie klikam PPM żeby wejść w ustawienia i od razu się pojawią menu. Cytuj
provectus Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 podaj model sprzetu, bo moze sprzet za slaby Cytuj
pazikk Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 laptopa kupiłem już z seryjnie zainstalowanym windowsem 8 więc nie jest za słaby Cytuj
provectus Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 tia... tak samo było z vistą Cytuj
pazikk Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 no ale przed downgradem'emna win7 wszystko było okej, tylko teraz coś dziwnego się dzieje Cytuj
provectus Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 bo robiłes aktualizacje, a zawsze nowy system stawia sie przez FORMAT Cytuj
pazikk Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 nie nie, był zrobiony format. żadnych aktualizacji Cytuj
provectus Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 no ale przed downgradem'em na win7 wszystko było okej, tylko teraz coś dziwnego się dzieje a jak to rozumiec? za duzo kombinujesz... mówie podaj model lapka Cytuj
provectus Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 dziwne.. wgraj mu w8.1 i powinno zatrybic... Cytuj
pazikk Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 kurcze specjalnie wróciłem do win8 core żeby mieć aktywowany system. dobra coś jeszcze popatrzę Cytuj
provectus Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 wrzóć w8 i zaktualizuj do w8.1 przez wu Cytuj
pazikk Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 dalej to samo, gdy klikam na folder menu pojawia się normalnie, gdy klikam na ikonę filmy, tapety, muzyki to zamula ;/ Cytuj
provectus Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 wrzuc ccleaner i przeczyśc system Cytuj
m4s Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie ma to jak konstruktywne opdowiedzi/podpowiedzi Przede wszystkim całkowicie wyłacz indeskowanie w usługach, od razu mu będzie lepiej. Cytuj
provectus Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 indeksowanie na i7 nic nie daje, raczej dysk sie "sypie" Cytuj
stens Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 wyłącz windows defender i indeksowanie plików na dyskach i 8-ka będzie Ci latać.No antywir wg uznania Cytuj
pazikk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 nic to nie dało, indeksowanie plików, defender nic nie zmieniło. wrócę do win 7 i tam zobaczę czy coś takiego ma miejsce. Cytuj
Bonek Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Miałem podobny problem z Asusem K70IO na systemie Windows Wista. Tylko u mnie nawet w ustawieniach czy na pulpicie sytuacja była taka sama. Co najgorsze kiedy oddawałem lapka na gwarancje i mówiłem co sie z nim dzieje to nagle przy sprawdzaniu usterki, ta znikała. Musiałem nagrać filmik telefonem, żeby dopiero mi uwierzyli, i co się okazało dysk był uszkodzony, także nie wiem czy to nie to. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi