G77 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 witam polecam alternetywa dla whatsapp YoWhatsapp YoWhatsapp : 1.zjada chyba mniej ram , mi 130mb 2.nie mam powiadomien jak narazie (huawei mate8) o duzym zuzyciu baterie przez yowhatsapp(w whatsapp mi pokazywalo co chwile ze zuzywa baterie) 3.sa lepsze powiadomienia kto byl kiedy i o ktorej godz. widoczny - wzgledem whatsapp tlumacz google YoWhatsApp MOD dla Dualnego WhatsAppMyślę, że wcześniej nie znasz Yo Whatsapp. Ponieważ większość z nas obecnie korzysta z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] . To jest aplikacja zmodyfikowana w celu uzyskania dodatkowych funkcji w standardowych funkcjach oficjalnego WhatsApp. Yo Whatsapp nie różni się. Ma też kilka super ekscytujących funkcji z zerowym opóźnieniem. Doświadczenie mnóstwo doskonałych cech z materiału projektowania. Dostępne są dostosowania, style, blokada rozmów, motywy i inne funkcje. Najlepsze funkcje Zaznacz opcje stylu Zmiana ikony programu uruchamiającego aplikację (11 ikon) Wyślij plik wideo do 700 MB Zmień ikonę paska powiadomienia (22 ikony) Liczniki wiadomości grupowych Domyślnie Blue UI Potwierdzenie połączenia przed wywołaniem Ustaw swoje imię na głównym ekranie i wiele innych [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi