Skocz do zawartości

Antywirus na windows 8 - potrzebny czy nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zacznij ściągać gry z neta (jak większość osó B) to będziesz ich miał tysiące. Cracki, aktywatory itp często mają syf

bzdura... wiesz ile jest wirków w tym? 1% :P najwięcej jest w asystentach  pobierania z portali i to znanych (68%), trzeba sobie zawsze wybierac instalacje zaawansowana i odznaczyć pierdoły, które sie pobierają w raz z softem który nas interesuje...

Opublikowano

bzdura... wiesz ile jest wirków w tym? 1% :P najwięcej jest w asystentach  pobierania z portali i to znanych (68%), trzeba sobie zawsze wybierac instalacje zaawansowana i odznaczyć pierdoły, które sie pobierają w raz z softem który nas interesuje...

Oczywiste jest że na asystentów pobierania trzeba uważać bo więcej zamentu wprowadzają w systemie niż, często, jest warte to co chcemy ściągnąć i z tym się zgodze. Ja osobiście portale w których niema linków bezpośrednich omijam szerokim łukiem. Ale nie powiesz mi, że w większości cracków niema wirusów - bo siostrzeniec często ściąga gry i co chwilę coś ma...

Opublikowano

działa działac będzie ale wykrywalność leży

Leży i kwiczy.

Dużo lepiej jest zainstalować Baidu Antivirus.(Avira Antivirus Engine do analizowania potencjalnych zagrożeń w locie.)

Jest lepszy z wykrywalnością i lżejszy od MSE.

Jest praktycznie nieodczuwalny dla systemu. Chyba najlżejszy jaki używałem.

Jest do niego spolszczenie. I jest darmowy.

W starej wersji było dużo false positive. W najnowszej to poprawiono.

Baidu Antivirus to darmowy program antywirusowy (przygotowany przez chińskiego giganta wyszukiwania) funkcjonujący w oparciu o trzy silniki zabezpieczające — Avira Antivirus Engine, Baidu Antivirus Engine oraz Baidu Cloud Security Engine

Opublikowano

jak chcesz mieć bajzel i tone spamu to słuchaj ludzi co gadaja że nie trzeba mieć antywirusa. Bo mojest zdanie to : kup NODA 7 Antyvirus na rok i zero wirusów czy spamu . Żadnych Avastów Macaafe bo to lipne programy........ 

Tylko płatne sa dobre darmowe to tylko AVG jak nie chcesz płacic. A tak to absolutnie nie pobierar z Adobe Flash wraz z Macaafie bo ci zawali kompa ... wiadomo czym.

Opublikowano

Ludzie, płatne czy nie płatne, ale lepiej mieć... Ja w płatne się nie bawię i nigdy nie bawiłem, nie ściągam gier, a do przeglądania stron i od czasu do czasu odpalenia jakiegoś podejżanego programu bezpłatny mi wystarcza... System na nowo itak raz do roku stawiam, więc wystarcza mi bezpłatny. W płatnych mamy lepsze wsparcie techniczne....
Zawsze lepiej mieć chociaż ten bezpłatny niż nic...

Opublikowano

Oczywiste jest że na asystentów pobierania trzeba uważać bo więcej zamentu wprowadzają w systemie niż, często, jest warte to co chcemy ściągnąć i z tym się zgodze. Ja osobiście portale w których niema linków bezpośrednich omijam szerokim łukiem. Ale nie powiesz mi, że w większości cracków niema wirusów - bo siostrzeniec często ściąga gry i co chwilę coś ma...

ehhh, NIE MA... tylko anty sie pluje bo dla niego KAŻDE łamanie licencji programu to WIRUS, tkai marketing dla MASY ^^ bez urazy, ale taka prawda i nie zamierzam nikogo obrażać... a sciagam gry i crocki czesto...(teraz MS mnie złapie)  :lol:

Opublikowano

ehhh, NIE MA... tylko anty sie pluje bo dla niego KAŻDE łamanie licencji programu to WIRUS, tkai marketing dla MASY ^^ bez urazy, ale taka prawda i nie zamierzam nikogo obrażać... a sciagam gry i crocki czesto...(teraz MS mnie złapie)  :lol:

nie jedenokrotnie po ściągnięciu cracka system mi padał, albo zaczynał mulić. antywirus wykrywał wirusa, ignorowałem to jak Ty

Opublikowano

bo crack był niekompatybilny z wersją gry, lub blokowął ci antywirus go... proste... ja używam sprawdzonych cracków i NIGDY nie miałem takiego przypadku jak ty piszesz, za to miałem że gra mi nieodpalała, ale nigdy że system sie zresetetował czy padł system , ale pobrałen nowsza wersje i all trybiło...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie