provectus Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ja nie mam i przez 8 a;t dostałem jednego tylko wirki to marketing
desant Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 zacznij ściągać gry z neta (jak większość osó to będziesz ich miał tysiące. Cracki, aktywatory itp często mają syf
provectus Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 zacznij ściągać gry z neta (jak większość osó to będziesz ich miał tysiące. Cracki, aktywatory itp często mają syf bzdura... wiesz ile jest wirków w tym? 1% najwięcej jest w asystentach pobierania z portali i to znanych (68%), trzeba sobie zawsze wybierac instalacje zaawansowana i odznaczyć pierdoły, które sie pobierają w raz z softem który nas interesuje...
desant Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 bzdura... wiesz ile jest wirków w tym? 1% najwięcej jest w asystentach pobierania z portali i to znanych (68%), trzeba sobie zawsze wybierac instalacje zaawansowana i odznaczyć pierdoły, które sie pobierają w raz z softem który nas interesuje... Oczywiste jest że na asystentów pobierania trzeba uważać bo więcej zamentu wprowadzają w systemie niż, często, jest warte to co chcemy ściągnąć i z tym się zgodze. Ja osobiście portale w których niema linków bezpośrednich omijam szerokim łukiem. Ale nie powiesz mi, że w większości cracków niema wirusów - bo siostrzeniec często ściąga gry i co chwilę coś ma...
slawektor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 działa działac będzie ale wykrywalność leżyLeży i kwiczy. Dużo lepiej jest zainstalować Baidu Antivirus.(Avira Antivirus Engine do analizowania potencjalnych zagrożeń w locie.) Jest lepszy z wykrywalnością i lżejszy od MSE. Jest praktycznie nieodczuwalny dla systemu. Chyba najlżejszy jaki używałem. Jest do niego spolszczenie. I jest darmowy. W starej wersji było dużo false positive. W najnowszej to poprawiono. Baidu Antivirus to darmowy program antywirusowy (przygotowany przez chińskiego giganta wyszukiwania) funkcjonujący w oparciu o trzy silniki zabezpieczające — Avira Antivirus Engine, Baidu Antivirus Engine oraz Baidu Cloud Security Engine
Gość jmtzs Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 jak chcesz mieć bajzel i tone spamu to słuchaj ludzi co gadaja że nie trzeba mieć antywirusa. Bo mojest zdanie to : kup NODA 7 Antyvirus na rok i zero wirusów czy spamu . Żadnych Avastów Macaafe bo to lipne programy........ Tylko płatne sa dobre darmowe to tylko AVG jak nie chcesz płacic. A tak to absolutnie nie pobierar z Adobe Flash wraz z Macaafie bo ci zawali kompa ... wiadomo czym.
desant Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ludzie, płatne czy nie płatne, ale lepiej mieć... Ja w płatne się nie bawię i nigdy nie bawiłem, nie ściągam gier, a do przeglądania stron i od czasu do czasu odpalenia jakiegoś podejżanego programu bezpłatny mi wystarcza... System na nowo itak raz do roku stawiam, więc wystarcza mi bezpłatny. W płatnych mamy lepsze wsparcie techniczne....Zawsze lepiej mieć chociaż ten bezpłatny niż nic...
TeBabok Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Windows 8.1 defender czy Super program antyvirus? każda porówna tylko ważne: aktualizacja baza wirusów.Windows defender + Hosts (AntySpyware) zupełności mi to wystarcza.
provectus Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Oczywiste jest że na asystentów pobierania trzeba uważać bo więcej zamentu wprowadzają w systemie niż, często, jest warte to co chcemy ściągnąć i z tym się zgodze. Ja osobiście portale w których niema linków bezpośrednich omijam szerokim łukiem. Ale nie powiesz mi, że w większości cracków niema wirusów - bo siostrzeniec często ściąga gry i co chwilę coś ma... ehhh, NIE MA... tylko anty sie pluje bo dla niego KAŻDE łamanie licencji programu to WIRUS, tkai marketing dla MASY ^^ bez urazy, ale taka prawda i nie zamierzam nikogo obrażać... a sciagam gry i crocki czesto...(teraz MS mnie złapie)
desant Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ehhh, NIE MA... tylko anty sie pluje bo dla niego KAŻDE łamanie licencji programu to WIRUS, tkai marketing dla MASY ^^ bez urazy, ale taka prawda i nie zamierzam nikogo obrażać... a sciagam gry i crocki czesto...(teraz MS mnie złapie) nie jedenokrotnie po ściągnięciu cracka system mi padał, albo zaczynał mulić. antywirus wykrywał wirusa, ignorowałem to jak Ty
provectus Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 bo crack był niekompatybilny z wersją gry, lub blokowął ci antywirus go... proste... ja używam sprawdzonych cracków i NIGDY nie miałem takiego przypadku jak ty piszesz, za to miałem że gra mi nieodpalała, ale nigdy że system sie zresetetował czy padł system , ale pobrałen nowsza wersje i all trybiło...
Gesiu_15 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Witam Ja u siebie mam avasta Premier i troszkę obciąża system . Co polecicie zamiast avasta ?
Rekomendowane odpowiedzi