pusia82 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Witam czy na tej modyfikacji da się utworzyć kilka kont dla użytkowników? Cytuj
Gość Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Na 99% się da bo raczej nie idzie wyciąć tej funkcji od tak sobie Cytuj
pusia82 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 No właśnie nie mogę stworzyć nowego konta nie wiem może jakąś opcję mam włączoną co blokuje mi tworzenie konta nowego jak będę w domu to zrobię skriny i wstawię [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie widzę gdzie mogę dodać nowe konto chyba że w złym miejscu szukam proszę o jakąś pomoc Cytuj
majkool Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 No właśnie nie mogę stworzyć nowego konta nie wiem może jakąś opcję mam włączoną co blokuje mi tworzenie konta nowego jak będę w domu to zrobię skriny i wstawię [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie widzę gdzie mogę dodać nowe konto chyba że w złym miejscu szukam proszę o jakąś pomoc Nie widzę u Ciebie zakładki "Rodzina i inne osoby" więc wejdź w Panel sterowania i tam sobie dodaj. Cytuj
pusia82 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jeśli chodzi o to to po naciśnięciu dodaj kogoś innego do komputera nie ma żadnej reakcji nić się nie otwiera Cytuj
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jeśli chodzi o to to po naciśnięciu dodaj kogoś innego do komputera nie ma żadnej reakcji nić się nie otwiera Spróbuj przez panel sterowania, ikonka powinna być na pulpicie. Cytuj
pusia82 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 Właśnie tak to włączyłem i nie ma żadnej reakcji i za diabła nie wiem co jest przyczyną:-( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi