MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam, posiadam samsunga galaxy s4 . Są w nim problemy z baterią np. przed wyłączeniem telefonu jest 24% a po włączeniu 3%. Dodam że bateria ładuje się 5h a schodzi w ciągu 1h. Nie mam teraz możliwości kupna nowej. Co zrobić???
Nieobecny Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Kupić nową. Nie ma na to lekarstwa. Wkrótce będzie gorzej.
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Kupić nową. Nie ma na to lekarstwa. Wkrótce będzie gorzej. Ale o to chodzi że nie mam gdzie, jestem na wakacjach
Nieobecny Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 A co mamy ci poradzić? Jesteś w Polsce? - to kup przez Allegro i dostawa kurierska pod wskazany adres.
Mr.T Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ostrzegam ustnie jeszcze raz taki numer z tytułem no wybacz w tytule gwiazdkować a osobiście przedłuże ci wakacje ale od forum i radzę nie wdawać się w dyskusję
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ostrzegam ustnie jeszcze raz taki numer z tytułem no wybacz w tytule gwiazdkować a osobiście przedłuże ci wakacje ale od forum i radzę nie wdawać się w dyskusję Ok sorry, przepraszam Panie Adminie A co mamy ci poradzić? Jesteś w Polsce? - to kup przez Allegro i dostawa kurierska pod wskazany adres. Zanim przyślą to ja już będe w domu
Nieobecny Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 To przeżyjesz te kilka dni na kablu. Zamów już do domu.
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 To przeżyjesz te kilka dni na kablu. Zamów już do domu. Do domu to już mogę zadzwonić do kumpla i on taniej załatwi. Tą obecną (chińską ''dużej korporacji'' ATRAX) kupiłem za 5 zł gdzie cena sklepowa to 30 zł. Kumpel załatwi mi oryginalną za 25 zł. Temat do zamknięcia
Nieobecny Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Efekt kupienia chińskiego zamiennika.
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Kupiłeś Chińską baterie i dziwisz się że nie trzyma ;/
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Efekt kupienia chińskiego zamiennika. Kupiłeś Chińską baterie i dziwisz się że nie trzyma ;/ I to niby jeszcze ma certyfikat unii europejskiej Wytrzymala dokładnie rok
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Taa a u dołu certyfikat poświecenia Ojca Rydzyka
razor1995 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 I to niby jeszcze ma certyfikat unii europejskiej Wytrzymala dokładnie rok Szczerze? Wystawę Ci certyfikat, że nie jesteś żyrafą. Będzie wart tyle samo ile CE z tej baterii Ogniwa miernej jakości, niezachowanie norm, oto całe chińskie baterie. Ciesz się że żywym ogniem nie zapłonęła, bo mogła. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Szczerze? Wystawę Ci certyfikat, że nie jesteś żyrafą. Będzie wart tyle samo ile CE z tej baterii Ogniwa miernej jakości, niezachowanie norm, oto całe chińskie baterie. Ciesz się że żywym ogniem nie zapłonęła, bo mogła. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Ja sam nie wierzę w to że to g***o ma certyfikat
razor1995 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 To nie kwestia wiary, bo to, że nie ma jest oczywiste. Tylko po co oszczędzać powiedzmy 20 zł biorąc chinola który padnie po roku [emoji14] Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Padła całkiem, co zrobić. pomożecie???
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Więc tak. Okazało się że uszkodzona jest bateria i telefon. Bateria padła bo sie przeładowała. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
FAFAŁ Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: ghkh, Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi