Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a no racja ,czyli jednak przy czymś "OFICJALNYM"zostać .. a co polecasz czy win 10 czy w7 ? z jednej strony w10 przyszłościowy ,ale czasem problematyczny znów w7 bezproblemowy ,ale już jego czas dobiegł końca 

Opublikowano

a co polecasz czy win 10 czy w7 ?

Miałem Windows 10 z 1,5 roku, zbrzydł mi, zaczął powodować problemy ze sterownikami, kilkusekundowe "zwiechy" systemu, wróciłem do Windows 7, działa wszystko nie ma zbędnych aplikacji a i z aktualizacjami nie ma teraz problemów odkąd M$ naprawił Windows Update. Ja polecam Windows 7, wsparcie jest a i dziadostwa z Windows 10 nie ma :P

w7 bezproblemowy ,ale już jego czas dobiegł końca 

czy ja wiem :P Nadal jest wspierany i ludzie z niego korzystają, oprogramowanie jest wydawane a i problemów mniej niż na 10 :P 

Opublikowano

Miałem Windows 10 z 1,5 roku, zbrzydł mi, zaczął powodować problemy ze sterownikami, kilkusekundowe "zwiechy" systemu, wróciłem do Windows 7, działa wszystko nie ma zbędnych aplikacji a i z aktualizacjami nie ma teraz problemów odkąd M$ naprawił Windows Update. Ja polecam Windows 7, wsparcie jest a i dziadostwa z Windows 10 nie ma :P

czy ja wiem :P Nadal jest wspierany i ludzie z niego korzystają, oprogramowanie jest wydawane a i problemów mniej niż na 10 :P

No to chyba :D tak zrobię osobiście siedzę na win 10 i co chwile jakieś problemy :) pc dla kogoś innego :) ale swoją maszynę chyba też zamienię na w7 niby [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale bez tego się obejdzie :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie