Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2017 raz wygląda to tak: a te 8Mb wymógł program w trakcie formatowania dysku twardego... można tę 8 dołożyć do gł partycji? Zostaw to jak jest lepiej nie mieszaj to nie przeszkadza w dobrej jeździe - masz starą wer. dism++ jak uruchomiłeś Dism++x64.exe to nie chciał aktualizować ? bo ja mam nowszą ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Pafcio48 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zostaw to jak jest lepiej nie mieszaj to nie przeszkadza w dobrej jeździe - masz starą wer. dism++ jak uruchomiłeś Dism++x64.exe to nie chciał aktualizować ? bo ja mam nowszą ? nie chciał, nie znalazłem też opcji szukaj aktualizacji...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Tu możesz pobrać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]możesz też kliknąć na oficjalna strona i przekieruje ( What's new ‒ version 10.1.1000.20 (2017-08-13) Dism++ x86/x64 )
Pafcio48 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Te wszystkie Wasze podpowiedzi to nawet dobre są... Dzięki! Muzyka Groove wywala mi system przy odtwarzaniu plików audio w formacie flac, Foobar też mi raz zrestartował system, znacie jakiś naprawdę przyzwoity odtwarzacz oferujący możliwość odtwarzania wasapi lub asio? a w każdym razie direct stream? jeszcze jedno, podczas przeglądania web za pomocą MS Edge nie chce odtwarzać mi filmików, pewnie brakuje kodeka, ponawiam więc zapytanie o zgrabną paczkę kodeków... nie chcę instalować VLC. pozdrawiam
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2017 " nie chcę instalować VLC. " a to czemu ? to najlepszy odtwarzacz - zresztą masz tego w sieci tony wybierz sobie jaki Ci pasuje a Muzyka Groove do kosza z tym badziewiem. " MS Edge nie chce odtwarzać mi filmików " [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A porządek w systemie porobiłeś ? powyłączałeś co trzeba ? , zaporę sprawdziłeś ?
Pafcio48 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 cześć, ponieważ testuję ciągle system i ciągle go odnawiam, czysty W10 zajmuje mi teraz 14BGb po sprzątaniu tym: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] co mogło się dociągnąć??? z góry dzięki za odpowiedź
Nieobecny Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 To nie wiesz co pobiera Win 10? - aktualizacje i sterowniki.
VACek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 cześć, ponieważ testuję ciągle system i ciągle go odnawiam, czysty W10 zajmuje mi teraz 14BGb po sprzątaniu tym: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] co mogło się dociągnąć??? z góry dzięki za odpowiedź a ile plik hibernacji i pagefiles zajmuje ??
Pafcio48 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 gdzie mogę to sprawdzić?
VACek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 pokaż ukryte pliki i w głównym katalogu na "C"
Pafcio48 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 na c nie było ukrytego pliku hibernacji, ale w katalogu windows memory dmp zajmuje 5G... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Pafcio48 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 zalazły się zguby... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
VACek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 zalazły się zguby... no i masz 5gb
Pafcio48 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 czyli ciąć plik hibernacji i pagefiles równo?
VACek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 hibernacja to w cmd : powercfg -h off
Pafcio48 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 hibernacja broni się, a pagefiles wyciąć po staremu? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
VACek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 A zobacz powercfg.exe /hibernate off
Pafcio48 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 taki sam kod błędu... a może jakimś cudem jest już wyłączony? Jak to sprawdzić? z góry dzięki
Pafcio48 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 wydaje mi się, że znowu zaoram system, przedostatnio świeży system po posprzątaniu miał tylko 10G... po restarcie też nie daje się wyłączyć...
VACek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Tak to u mnie wygląda. fakt 8.1 ale na 10 zazwyczaj mam podobnie
Pafcio48 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 cześć, W10 odbrązowił mi się, jest mocno niestabilny, często wyje wiatraczek chłodzenia, jakby zżera miejsce, wyrzuca mnie z poczty (gasi aplikację), gasi mi Muzyka Groove, często mam niebieskie ekrany, przeważają kody błędów: BAD POOL HEADER MEMORY MANAGEMENT KERNEL CONSISTENCY (nie jestem pewien, czy nie przekręciłem) PFN LIST CORRUPPT mam podejrzenie, że nowy procesor i kości pamięci mogą być nie do końca sprawne, albo przegrzewają się, czy możecie polecić jakiś soft do testów sprawności pamięci i procesora? żeby znaleźć przyczynę czy to sprzęt, czy temperatura? z góry dzięki!
VACek Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 mam podejrzenie, że nowy procesor i kości pamięci mogą być nie do końca sprawne, albo przegrzewają się, Nie do końca sprawny to jest win 10
Pafcio48 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 działał świetnie dopóki nie zacząłem go używać jakiego programu użyć do testowania kości?
moore Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tylko pojedynczo każdą kość.
Pafcio48 Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 wielkie dzięki! właśnie czegoś takiego szukałem! tylko po nagraniu obrazu na pendrive za pomocą win32diskimager nie startuje mi to podczas uruchamiania systemu, w ogóle nie rozpoznaje tego obrazu jako bootowalny... jakaś podpowiedź? z góry dzięki!
moore Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Wchodzisz na stronę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], następnie pobierasz obraz Windows Downloads: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].Tam masz plik imageUSB.exe, w którym nagrywasz obraz na wybranego pendrive'a. Jeszcze w BIOSie ustawiasz żeby bootował z pendrive i powinno być wszystko dobrze.
Pafcio48 Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 przerwałem po ponad 4 godzinach testów, wyszły błędy, czy dane wskazują na uszkodzone kości? zapuszczę jeszcze raz testy na noc, żeby był pełen raport, podeślę jutro pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Rekomendowane odpowiedzi