Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raz wygląda to tak:

a te 8Mb wymógł program w trakcie formatowania dysku twardego...

można tę 8 dołożyć do gł partycji?

Zostaw to jak jest lepiej nie mieszaj to nie przeszkadza w  dobrej jeździe  - masz  starą wer. dism++  jak  uruchomiłeś  Dism++x64.exe to nie chciał aktualizować ? bo ja mam nowszą ?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Zostaw to jak jest lepiej nie mieszaj to nie przeszkadza w  dobrej jeździe  - masz  starą wer. dism++  jak  uruchomiłeś  Dism++x64.exe to nie chciał aktualizować ? bo ja mam nowszą ?

nie chciał, nie znalazłem też opcji szukaj aktualizacji...

Opublikowano

Tu możesz pobrać  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]możesz też kliknąć na  oficjalna strona i przekieruje  (  What's new ‒ version 10.1.1000.20 (2017-08-13) 

Dism++ x86/x64  )

Opublikowano

Te wszystkie Wasze podpowiedzi to nawet dobre są... ;)

Dzięki!

Muzyka Groove wywala mi system przy odtwarzaniu plików audio w formacie flac,

Foobar też mi raz zrestartował system,

znacie jakiś naprawdę przyzwoity odtwarzacz oferujący możliwość odtwarzania wasapi lub asio? a w każdym razie direct stream?

jeszcze jedno, podczas przeglądania web za pomocą MS Edge nie chce odtwarzać mi filmików,

pewnie brakuje kodeka,

ponawiam więc zapytanie o zgrabną paczkę kodeków... nie chcę instalować VLC.

pozdrawiam

Opublikowano

"  nie chcę instalować VLC. "  a to czemu ?  to najlepszy odtwarzacz  - zresztą masz tego w sieci   tony wybierz sobie jaki Ci pasuje a Muzyka Groove  do kosza z tym badziewiem.

" MS Edge nie chce odtwarzać mi filmików "  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

A  porządek w systemie porobiłeś ?  powyłączałeś  co trzeba ?  , zaporę  sprawdziłeś ?

Opublikowano

cześć,

ponieważ testuję ciągle system i ciągle go odnawiam,

czysty W10 zajmuje mi teraz 14BGb po sprzątaniu tym: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

co mogło się dociągnąć???

z góry dzięki za odpowiedź

Opublikowano

cześć,

ponieważ testuję ciągle system i ciągle go odnawiam,

czysty W10 zajmuje mi teraz 14BGb po sprzątaniu tym: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

co mogło się dociągnąć???

z góry dzięki za odpowiedź

a ile plik hibernacji i pagefiles zajmuje ??

Opublikowano

cześć,

W10 odbrązowił mi się,

jest mocno niestabilny, często wyje wiatraczek chłodzenia, jakby zżera miejsce, wyrzuca mnie z poczty (gasi aplikację), gasi mi Muzyka Groove, często mam niebieskie ekrany, przeważają kody błędów:

BAD POOL HEADER

MEMORY MANAGEMENT

KERNEL CONSISTENCY (nie jestem pewien, czy nie przekręciłem)

PFN LIST CORRUPPT

mam podejrzenie, że nowy procesor i kości pamięci mogą być nie do końca sprawne, albo przegrzewają się,

czy możecie polecić jakiś soft do testów sprawności pamięci i procesora? żeby znaleźć przyczynę czy to sprzęt, czy temperatura?

z góry dzięki!

Opublikowano

wielkie dzięki!

właśnie czegoś takiego szukałem!

tylko po nagraniu obrazu na pendrive za pomocą win32diskimager nie startuje mi to podczas uruchamiania systemu, w ogóle nie rozpoznaje tego obrazu jako bootowalny...

jakaś podpowiedź?

z góry dzięki!

Opublikowano

Wchodzisz na stronę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], następnie pobierasz obraz  Windows Downloads: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].
Tam masz plik imageUSB.exe, w którym nagrywasz obraz na wybranego pendrive'a. Jeszcze w BIOSie ustawiasz żeby bootował z pendrive i powinno być wszystko dobrze.

Opublikowano

przerwałem po ponad 4 godzinach testów,

wyszły błędy,

czy dane wskazują na uszkodzone kości?

zapuszczę jeszcze raz testy na noc, żeby był pełen raport, podeślę jutro

pozdrawiam

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie