ajpodtacz Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam mam problem z telefonem N9005, telefon włącza sie w download mode ale komputer jak i odin tego nie 'widzi', sterowniki do telefonu byly instalowane brakuje tylko jednego - MTP device (cos takiego) na kazdym komputerze to samo, wszedzie windows 7 64bit. w czym moze byc problem ? Cytuj
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zainstaluj Samsung Kies i wtedy zobacz co pokaże Cytuj
ajpodtacz Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 nadal to samo, Urzadzenie MTP USB nie potrafi zainstalowac sterownika Cytuj
razor1995 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Może głupie pytanie, ale jesteś pewnie, że to oryginalny Samsung, a nie chińska podróba? Cytuj
ajpodtacz Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 tak jestem pewien ze jest oryginalny. mozna to sprawdzic programem na telefon jesli sie ma root'a (i to zrobilem), poza tym wczesniej instalowałem na tym telefonie juz system i komputer go widział w trybie download mode, ale po formacie systemu i wgraniu na nowo windowsa go nie widzi. Cały czas brakuje sterownika Urządzenie MTP USB Cytuj
m4s Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 Android ADB Drivers for samsung: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] + zmień kabel jaki port ??? USB 3.0 czy 2.0 lub: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
ajpodtacz Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 sterowniki adb mam te same co podałes. z tego forum probowalem wszystkich 3 sposobow. kabel mam oryginalny od nota 3 czyli usb 3.0 natomiast w komputerze wszystkie porty mam 2.0, ale kabla zwykłego na usb 2.0 równiez uzywam zamiennie Cytuj
ajpodtacz Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 Tak, w najnowszej wersji dostepnej na win7 Cytuj
ajpodtacz Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 dlatego ze włączam go normalnie (a włącza się tylko do logo samsunga i do gory napis 'recovery booting...') aby doinstalować ten sterownik, bo mysle ze tylko on koliduje w połączeniu miedzy odinem a telefonem. Bo jesli podłącze telefon w trybie download mode to na komputerze nie ma zadnej reakcji Download mode włączam kombinacją klawiszy, sam sie nie włączy Cytuj
ajpodtacz Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 Nie, ja mam tylko ten pierwszy napis na niebiesko z recovery. i nie bootloop'uje sie jak coś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi