kuared Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 Witam mam problem lezalem na lozku z fonem cos tam ogladalem na yt i zsunal mi sie na brzuch od tamtej pory cos zaczol wolniej chodzic gry sie tna stracil tez rowniez szybkosc co mogla sie stac? Cytuj
razor1995 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 Przestraszył się. Albo przegrzał itp. Wgraj system.od nowa, będziesz wiedział. Najpierw sprawdź czy się nie grzeje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
kuared Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 no troche sie grzeje jak gram w cos Cytuj
VACek Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 no troche sie grzeje jak gram w cos to nie graj od grania jest konsola a nie telefon Cytuj
piosylant Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 Wgraj system.od nowa Koledze chodziło o przywrócenie ustawień fabrycznych. ... a ode mnie: Przywrócenie ustawień fabrycznych, Usunięcie/wyłączenie aplikacji, z których NA PEWNO nie będziemy korzystać, Uruchomienie pozostałych aplikacji i ustawienie ich tak, by nie synchronizowały się automatycznie i nie szukały aktualizacji, Uruchomienie sklepu Play i ustawienie w nim, by nie aktualizował automatycznie niczego (siebie, aplikacji), Odmawianie na wszelkie pytania i prośby o aktualizacje, synchronizację, czy automatyczne logowanie. Jeśli sprzętowo wszystko gra, zsunięcie na brzuch, czy inną część ciała, nie powinien wywołać takich zachowań. Cytuj
razor1995 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Koledze chodziło o przywrócenie ustawień fabrycznych. Właśnie nie Przywrócenie fabrycznych =/= instalacja systemu od nowa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi