Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam najbardziej wykastrowanych systemów 64bitowych dla testów, jak ktoś ma coś na dysku to będe wdzięczny albo jakieś linki wszystko się przyda jak nie tu to na PW dam każdemu strzałeczkę :)

Opublikowano

Szukam najbardziej wykastrowanych systemów 64bitowych dla testów, jak ktoś ma coś na dysku to będe wdzięczny albo jakieś linki wszystko się przyda jak nie tu to na PW dam każdemu strzałeczkę :)

Z tą strzałeczką to chyba oszukujesz bo nie widać za bardzo żebyś je tak często dawał nawet jeśli Cie dany temat interesuje. :(
Opublikowano

Z tą strzałeczką to chyba oszukujesz bo nie widać za bardzo żebyś je tak często dawał nawet jeśli Cie dany temat interesuje. :(

Dokładnie pisał u mnie w temacie mojego systemu, a strzałki nawet nie dał. :( Zal mi takich. :thumbdown:

Opublikowano

Po pierwsze ja nie rozdaje strzałek jak powalony daje je tylko w swoich tematach i to nie zawsze bo często o tym zapominam :)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ? trudno poszukać?

Nie wiem ile jesteś tu na forum ale patrząc na 10 postów to chyba nie długo, nie chodzi mi o kastraty z tego forum tylko o kastraty całkowicie wycięte takie które ktoś ma na dysku albo zachował gdzieś w internecie :) 

Opublikowano

nie chodzi mi o kastraty z tego forum tylko o kastraty całkowicie wycięte takie które ktoś ma na dysku albo zachował gdzieś w internecie

Ok ale później nie płacz jak coś działać nie będzie lub jakiś syf złapiesz, odpowiadamy tylko za obrazy z naszego forum :)

Opublikowano

Chce po testować na VB takie cuda i zobaczyć jak bardzo zostały wycięte a nawet jak do tego nie dojdzie to może komuś się kiedyś przyda kto wie :D 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie