jordanito Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Witam. Pobrałem dwa rożne windowse 8.1 , i przy każdym z Nich podczas próby instalacji wyświetla mi sie taki niebieski kwadracik i potem obraz 'miga' zapala mi sie pomarańczowa dioda w monitorze i pisze , że monitor nie może wyświetlić. Czy istnieje jakies rozwiazanie na mój problem? Windows 7 jak i Xp działa bezproblemowo. Prosze o pomoc. Cytuj
xeardon Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam. Pobrałem dwa rożne windowse 8.1 , i przy każdym z Nich podczas próby instalacji wyświetla mi sie taki niebieski kwadracik i potem obraz 'miga' zapala mi sie pomarańczowa dioda w monitorze i pisze , że monitor nie może wyświetlić. Czy istnieje jakies rozwiazanie na mój problem? Windows 7 jak i Xp działa bezproblemowo. Prosze o pomoc. Aktualnie mam to samo, szukam na to rozwiązania problemu, prawdopodobnie twój sprzęt nie jest obsługiwany przez W8/8.1 :s Cytuj
provectus Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 jak podacie specyfikacje sprzetową to będziemy wiedzieć na czym stoimy Cytuj
xeardon Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Mi nie idzie instalacja, bo mam za stary procesor... Nie obsługuje jakiegoś popapranego NX i dlatego tylko mi nie idzie instalacja... Jak by była możliwość to ominąć, bo to głupota, spełniam wszystko tylko nie to NX :s Cytuj
provectus Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 ominąc sie da, ale o tak wykrzyczy ci z czasem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi