Dukov Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2017 Hej Mam pewien problem, wykupiłem sobie hosting na nazwa.pl za pomocą FTPUse zmapowałem sobie ten dysk, komputer go widzi, mogę zgrywać pliki z niego, mogę utworzyć katalogi, ale nie mogę wrzucić pliku większego niż 1kB wyskakuje monit, że jest za mało miejsca, przez stronę mogę nawet 130 MB wrzucać.Zadzwoniłem do supportu, stwierdzili, że oni potrafią zmapować ten dysk, jest tam 5 GB (mnie Windows pokazuje 4TB, 2 wolne, 2 zajęte oraz wyświetla mi się komunikat "Mało miejsca na dysku"). Powiedzieli mi, że to wina Windowsa i musze tutaj szukać przyczyny, więc piszę. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]<link do FTPUse i instrukcji. Wpisałem w cmd FTPUse N: ftp.costam.pl haslo /USER:user /HIDE Na stronie nazwa.pl jest aby zaznaczyć opcję przesyłanie pasywne ale ja jednak spróbowałem też za którymś razem wpisać przełącznik /NOPASSIVE ale efekt ten sam. Ktoś coś?EDIT:Właśnie sprawdziłem, że za pomocą total commandera działa normalnie. Może być tak, że firewall mi blokuje (ew. Windows Essentials) przesyłanie większyc plików niż 1 kB? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi