Tarize Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2016 Chciałem zainstalować ten rom ale kiedy kliknąłem DOWN to doszło do 39% i wyskoczyło failed a miałem załadowane recovery z głównego folderu, teraz znowu stoi na 43% ale ze stockowym recovery i tak 12 minut . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co mam zrobić żeby go odratować? rom stąd > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
piosylant Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wykonałem mu aktualizację korzystając z tego poradnika -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Tarize Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2016 Wszystko spoko tylko, że PAD w ogóle nie wykrywa mi tabletu nawet po wciśnięciu VOL-/VOL+/POWER.Tablet jest cały czas czarny, nie włącza się zgłupiałem już teraz. Cytuj
piosylant Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2016 Sam komp widzi cokolwiek w Menedżerze urządzeń? Cytuj
Tarize Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2016 Nic nie widział, odpalił jakoś cudem po poruszaniu kablem i powciskaniu przycisków, cholera wie co było ale teraz już działa na tym co chciałem ^^ Tak czy siak dzięki że się odezwałeś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi