Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam Windowsa na mojego MSI GL62 6QD. Potrzebuję dużej wydajności do gier, ponieważ do tej pory korzystam z Win 10 oficjalnego, lecz nie jestem do niego przekonany poprzez śmieci oraz po 2 miesiącach tryb Shiftu (Fn+F7) przestał działać i procesor stoi od kilku dniach na 2,59 Ghz bez zmian, co w grach nie jest najlepsze. Prosiłbym o jakiegoś Win 7 modowanego najlepiej pod gry lub zaproponowanie innej alternatywy, pozdrawiam :)

Opublikowano

Tak musisz sobie wrzucić na pendrive'a pliki sterownika dać przeglądaj i wybrać albo zainstaluj z 2.0 jeśli masz :)

Ewentualnie możesz tym : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale nie sprawdzałem tego :D 

Opublikowano

M4T a ja instaluje zawsze z USB 3.0 i nigdy problemów a nie kombinuje nic :D

nie możliwe byś czysty win7 zainstalował z usb 3.0 albo system już miał scalone sterowniki albo sam je dodawałeś :) 

Opublikowano

Brałem czysty od MR.T i poszło może i tam są zintegrowane ale ludzie pisali że tam też wywalało komunikat to ja nie wiem :D

Opublikowano

nie możliwe byś czysty win7 zainstalował z usb 3.0 albo system już miał scalone sterowniki albo sam je dodawałeś :)

Ja WIN 7 czystego wgrywałem z USB 3.0 i normalnie szło, ale zmodyfikowanego nie mogłem :P Pewnie nie był czysty

Opublikowano

Właśnie to dziwne jest bo modyfikowany już na 90% ma sterowniki USB 3.0 a czysty nie :D 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie