LLoy Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Witam. Mój sprzęt do laptop Dell Vostro 3450, poniżej specyfikacja. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeżeli coś jeszcze potrzebne to proszę mnie powiadomić o dodaniu informacji. Miałem już Windows 10, który w pełni nie działał ze względu na brak kompatybilności niektórych części laptopa. Aktulanie mam Windows 7 i chciałbym 8.1 ze względu na to że na 7 AMD nie działa do końca prawidłowo. Pozatym DELL umieścił na swojej stronie supportu pełną kompatybilność urządzenia z sytemem Windows 8.1. Szukam lekkiego systemu bez wodotrysków .Z góry dzięki i pozdrawiam.
gDirt Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Windows 7 Pro 64bit czysty z aktualizacjami + wyłączenie usług. A co do AMD : Napisz o co chodzi , napewno da się rozwiązać
LLoy Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 AMD dość często wywala sterownik. A to się system zawiesi, a to działa tylko w awaryjnym. Zwykle się zawiesza po starcie systemu(przed zalogowaniem), po zalogowaniu(na pulpicie po kilku sekundach) i w czasie ładowania po zalogowaniu. Wersja sterownika to 15.200.1061.1004. Raz się zdarzył bluescreen z atikmpag.sys.
gDirt Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 AMD dość często wywala sterownik. A to się system zawiesi, a to działa tylko w awaryjnym. Zwykle się zawiesza po starcie systemu(przed zalogowaniem), po zalogowaniu(na pulpicie po kilku sekundach) i w czasie ładowania po zalogowaniu. A sterownik Aktualny ? Tzn. Lepiej nie instalować wszystkiego od AMD. Najlepiej użyj DriverBooster i sprawdź
LLoy Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Aktualny oczywiście. AMD już nie wydaje aktualizacji(chyba) do mojej grafy. Robiłem też nie jeden reinstall i nic nie pomogło.
gDirt Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Aktualny oczywiście. AMD już nie wydaje aktualizacji(chyba) do mojej grafy. Robiłem też nie jeden reinstall i nic nie pomogło. Wiem. Też mam na laptopie kartę seri 6xxxx Ale mi chodzi aby nie wybierać instalacji ekspresowej , a wybrać standardową i wybrać Sterownik ekranu i Catalyst control center - resztę odhaczyć. A jeżeli nie to driver booster niech to zrobi za ciebie .
LLoy Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Przy następnym wybryku sterów tak zrobie. Dziękuje Ci bardzo i do zamknięcia. Systemu nie zmieniam, bo mam ten co wybrałeś Windows 7 Pro 64bit.
Rekomendowane odpowiedzi