Mati Blaster Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2016 Posiadam telefon Samsung Galaxy Trend i zamierzam go jutro dać ojcu w ramach wymiany telefonów. Wgrałem TWRP Recovery poprawnie, ale zamiast TWRP wyświetliło mi się oryginalne recovery. Nie dostałem TWRP, ale ale nie zaprzeczę, że pojawia się trójkącik z wykrzyknikiem na logo. Jeśli TWRP Recovery nie działa ten trójkąt z wykrzyknikiem nie jest mi potrzebny, a obawiam się, że ojciec może dociekać: "A co to za wykrzyknik?" Chcę się tego pozbyć. Tylko jak? Cytuj
VACek Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2016 Ja powiem tak, jeśli nie masz choć minimalnego pojęcia (jak widzę nie masz) to sie nie bierze bo więcej skody i pożytku. Wszelkie naprawy z porad użytkowników robisz na swoją własną odpowiedzialność Cytuj
Mati Blaster Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2016 Problem miał rozwiącać program Triangle Away, ale gdy go włączyłem pokazał się komunikat: SuperUser access is needed but could not be acquired. Are you rooted and did you give permission? Skąd na stocku Galaxy Trend wziąć Superuser? To było w CMie tylko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi