WheTWhaT Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Siemka wszystkim! Zakupiłem dzisiaj komputer dla koleżanki, od znajomego jakoś po taniości, jego podzespoły to:AMD Athlon 64 X2 4000+GeForce GT 4304GB RAMTa "bestia" używana będzie konkretnie do:przeglądania internetu - facebook + youtube w tle(jakas muzyczka cos)podejrzewam że rzadko, ale może się zdarzyć, że jakiś plik w Office przyjdzie zrobić(jakas prezentacja, moze czasem jakis dokument wydrukowac czy cos) no i gry, konkretnie te: cs 1.6combat armsminecrafts.k.i.l.lW teorii ten sprzęt powinien sobie z tym wszystkim poradzić, ale i tak wolę postawić system, który mu w tym dodatkowo pomoże Koleżance podoba się oczywiście Win 8.1/10, bo to nowe, ładne itd., ja zaś jestem przekonany 7, lekko oczyszczonej z niepotrzebnych bajerów(niepotrzebne usługi off itp.), pytanie czy na tym sprzęcie będzie jakaś różnica w działaniu pomiędzy dajmy na to wyczyszczoną 7(może jakiś mod?) a taką 8.1?Z góry dziękuję za odpowiedzi
VACek Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Na słabszym sprzęcie mam win 10 pro 32bit i chodzi swietnie
WheTWhaT Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Dziękuję bardzo za odpowiedź Zauważyłem tylko jedną rzecz - że do tej płyty głównej nie ma sterowników ani do Win7/Win8/Win10, dla Win7 jest tylko do Audio(co i tak jest zbedne, bo przeciez Win7 ma wbudowane/sam sciaga stery od dzwieku i neta). [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Czy to jakiś problem? Czy wystarczy że zainstaluje tylko do karty graficznej i będzie gitara?
h4r Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 driver boostera z forum pobierz jest z kluczem u kogoś widziałem jak znajdę podeśle linka tam wykryje ci sam stery [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi