AlkiaElcras Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam. Prosiłem firmę Modecom o sterowniki do tableta Modecom Momentum 10, które utraciłem po przeinstalowaniu windy... Podaje je tutaj jakby ktoś kiedyś potrzebował. Link Google: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Skan: Nie mam jak udostępnić, ale AVG nic nie wykrył. Windows 8.1 czytający dotyk: Podam gdy takowy wyłapie. Cytuj
0 rosek98 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 Kolego, jak z tym sterownikiem od dotyku? Zainstalowałem wszystkie sterowniki z twojej paczki za które serdecznie dziękuję ale dotyk działa trochę przeciw mnie. Tzn naciskam w jednym punkcie a odczytuje w zupełnie innym miejscu. Dodam że kalibracja nic nie daje, ponieważ nie czuje dolnej krawędzi ekranu tabletu (Modecom Momentum 10). Wrzuciłem oryginalny Win 8.1 Pro 32bit PL. Są jakieś szanse na naprawienie tego problemu? Cytuj
0 Grim Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2017 Witam Masz jeszcze te sterowniki jak tak to bede wdzieczny za link Cytuj
0 ma_ko Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 można odświeżyć temat, ma ktoś jeszcze linka do tych sterowników? Bo będe musiał przeinstalować system na tym tablecie i chyba byłyby potrzebne. Cytuj
Pytanie
AlkiaElcras
Witam. Prosiłem firmę Modecom o sterowniki do tableta Modecom Momentum 10, które utraciłem po przeinstalowaniu windy...
Podaje je tutaj jakby ktoś kiedyś potrzebował.
Link Google: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Skan: Nie mam jak udostępnić, ale AVG nic nie wykrył.
Windows 8.1 czytający dotyk: Podam gdy takowy wyłapie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi