MocnyKnur Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Cześć. Mam Asus EeeBook X205TA. Kiedyś, jak chciałem przeinstalować system, robiłem to z .iso z linku poniżej. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Teraz chcę to zrobić ponownie, lecz żeby później był Windows 10, tak jak mam teraz. Jak wiadomo, nie jest on już darmowy. Czy mój oryginalny klucz z tego komputera zapisany jest po tym jak ściągnąłem W10, jako taki, który ma dostęp do wersji W10 i przy updateach ona się ściągnie lub zapyta o zgodę? Jeśli nie, to który W10 z forum powinieniem ściągnąć, żeby klucz się bez problemu wbił i system był legalny? Pozdrawiam
zaba44 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Windows 8 with Bing aktualizuje się do Windowsa 10 Home i taką wersję musisz pobrać. Informację o aktywacji powinny być na serwerach microsoft więc nie powinno być z nią problemu.
bluefox Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Cześć. Mam Asus EeeBook X205TA. Kiedyś, jak chciałem przeinstalować system, robiłem to z .iso z linku poniżej. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Teraz chcę to zrobić ponownie, lecz żeby później był Windows 10, tak jak mam teraz. Jak wiadomo, nie jest on już darmowy. Czy mój oryginalny klucz z tego komputera zapisany jest po tym jak ściągnąłem W10, jako taki, który ma dostęp do wersji W10 i przy updateach ona się ściągnie lub zapyta o zgodę? Jeśli nie, to który W10 z forum powinieniem ściągnąć, żeby klucz się bez problemu wbił i system był legalny? Pozdrawiam Hej. Host operating system editions ###################################################### Windows 7 Starter Windows 7 Home Basic Windows 7 Home Premium Windows 8/8.1 Windows 8.1 with Bing ------------------------------------------------------ Will upgrade to Windows 10 Home ###################################################### Windows 7 Professional Windows 7 Ultimate Windows 8 Pro Windows 8.1 Pro Windows 8/8.1 Professional with Media Center (windows 8 pro Anytime Upgrade) ------------------------------------------------------ Will upgrade to Windows 10 Pro ###################################################### Windows 8/8.1 Single Language Windows 8 Single Language with Bing ------------------------------------------------------ Will upgrade to Windows 10 Home Single Language ###################################################### Windows 8/8.1 Chinese Language Edition Windows 8 Chinese Language Edition with Bing ------------------------------------------------------ Will uprade to Windows 10 Home China ######################################################
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi