Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przy użyciu vmware stawiam wirtualkę, na której odpalam bota (czytanie tekstu z pliku, klikanie myszką, wprowadzanie tekstu). Obecnie za obraz posłużył mi: Windows xp Dark Lite Edition. Niestety, czasem błędnie odczytuje dane z pliku (w ogóle ich nie odczytuje). Błąd czasami występuje, dość rzadko. Wydaje mi się, że zmiana systemu na inny pozwoliłaby pozbyć się tego mankamentu. Co możecie mi polecić? Najważniejsza jest oczywiście kompatybilność, niezawodność. Na system chciałbym poświęcić maksymalnie 2 gb ramu.

1. Model: Lenovo y510p

2. Dokładne parametry: i7 4720mq, 16gb ram, geeforce gt755m, Samsung 850 Evo 500gb ssd

3. System jaki posiadasz. Windows 7 Professional x64. Zawiera Service Pack 1 oraz zintegrowane wszystkie poprawki w trybie LDR dostępne na dzień wydania systemu, oprócz szpiegujących i aktualizacji do Win 10 oraz definicji "Defendera" które są aktualizowane na bieżąco. 

4. Jaki chciałbyś mieć: jeśli chodzi o system wirtualki, to obojętnie. Liczy się tylko niezawodność
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Przestarzały

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie