gDirt Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam. Jak w temacie - poszukuje sposobu , aby wgrać rom do Lark'a FreeMe 70.65 , Tablet posiada root. Rom jest w postaci *.img
Crillas Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]próbowałeś?
gDirt Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] próbowałeś? Do tego musialbym znqc nr.seryjny a ja pudelka nie mam ,, dlatego chce od larka wgrac czysty rom. @Edit [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] testował ktoś ten 1 sposób? i czy wie ktoś jak wgrać plik ten *.img aby był pod *.zip
annonying_anoni Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 @Edit [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] testował ktoś ten 1 sposób? i czy wie ktoś jak wgrać plik ten *.img aby był pod *.zip To jest dla jakiegoś starego htc........
gDirt Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 To jest dla jakiegoś starego htc........ no wiem - ale chodziło mi na podstawie ... Przecież nikt nie pisze osobnych poradników , ale temat do zamknięcia. Na str producenta znalazłem rozw.
m4s Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Podziel się rozwiązaniem, tak żeby w przyszłości można było z niego skorzystać. Kung Fu TapaTalk Master!
gDirt Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Instr: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pliki : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
m4s Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi