jazur Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Witam Sprzęt to: intel core i7 4770k 16 gb ram gtx 560 ssd 120 gb hdd 500gb i teraz pytanie mam win 8.1 jest fajny przyzwyczaiłem się do one drive (konieczne synchro z laptopem) chce go zmienić ponieważ jest to wersja msdnaa ze szkoły. Niestety pod tą wersją H1Z1 nie chce chodzić. i tu pytanie na co się przesiąść z góry mówię ze aktualnie kupno win-a nie wchodzi w grę. Na PC głównie gram czasem zdąży się poskładać jakiś film. Gram głównie na padzie przy użyciu programu ds3tools (jeżeli to ma jakieś znaczenie) Co polecacie ? Windows 10 do mnie za bardzo nie przemawia, z racji samodzielnych update przy wersji home, a aktywatora dożywotniego nie znalazłem . Miałem kiedyś win 7 ale nie chciałbym się cofać.
zaba44 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Po części sam sobie odpowiedziałeś: Windows 10 nie bo aktualizacje, Windows 7 zacofany a do Windowsa 8.1 jesteś przyzwyczajony Ściągnij z forum czyściocha win 8.1 i powinieneś być zadowolony. Możesz też spróbować modyfikacji. Osobiście polecam te od MR.T Zainstaluj i sprawdź czy chodzi wszystko to co potrzebujesz. Każdy ma swoje przyzwyczajenia a sprzęt masz taki że wszystko powinno śmigać dobrze
VACek Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 a ja polecam od Mr.T Extreme v2 windows 10
WinSxS Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 z racji samodzielnych update przy wersji home, a aktywatora dożywotniego nie znalazłem 1. Możesz wgrać Pro 2. Możesz zaaktywować KMSem na 180 dni, po czym znów zaaktywować
jazur Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 jakoś w modyfikacje nie za bardzo chce się bawić. zależy mi na stabilności pracy. W sumie 8.1 też mogę zaktywować. co bardziej polecacie 10 czy 8.1 ? i dlaczego ?
VACek Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 jakoś w modyfikacje nie za bardzo chce się bawić. zależy mi na stabilności pracy. W sumie 8.1 też mogę zaktywować. co bardziej polecacie 10 czy 8.1 ? i dlaczego ? Windows 10 a czemu a bo temu że wygodny i intuicyjny
Rekomendowane odpowiedzi