Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Sprzęt to:

intel core i7 4770k 

16 gb ram 

gtx 560 

ssd 120 gb 

hdd 500gb 

i teraz pytanie mam win 8.1 jest fajny przyzwyczaiłem się do one drive (konieczne synchro z laptopem) chce go zmienić ponieważ jest to wersja msdnaa ze szkoły. Niestety pod tą wersją H1Z1 nie chce chodzić. i tu pytanie na co się przesiąść z góry mówię ze aktualnie kupno win-a nie wchodzi w grę. Na PC głównie gram czasem zdąży się poskładać jakiś film. Gram głównie na padzie przy użyciu programu ds3tools (jeżeli to ma jakieś znaczenie) Co polecacie ? Windows 10 do mnie za bardzo nie przemawia, z racji samodzielnych update przy wersji home, a aktywatora dożywotniego nie znalazłem :(. Miałem kiedyś win 7 ale nie chciałbym się cofać. 

Opublikowano

Po części sam sobie odpowiedziałeś: Windows 10 nie bo aktualizacje, Windows 7 zacofany a do Windowsa 8.1 jesteś przyzwyczajony ;) Ściągnij z forum czyściocha win 8.1 i powinieneś być zadowolony. Możesz też spróbować modyfikacji. Osobiście polecam te od MR.T Zainstaluj i sprawdź czy chodzi wszystko to co potrzebujesz. Każdy ma swoje przyzwyczajenia a sprzęt masz taki że wszystko powinno śmigać dobrze :D

Opublikowano

z racji samodzielnych update przy wersji home, a aktywatora dożywotniego nie znalazłem

1. Możesz wgrać Pro

2. Możesz zaaktywować KMSem na 180 dni, po czym znów zaaktywować

Opublikowano

jakoś w modyfikacje nie za bardzo chce się bawić. zależy mi na stabilności pracy. W sumie 8.1 też mogę zaktywować. co bardziej polecacie 10 czy 8.1 ? i dlaczego ? 

Opublikowano

jakoś w modyfikacje nie za bardzo chce się bawić. zależy mi na stabilności pracy. W sumie 8.1 też mogę zaktywować. co bardziej polecacie 10 czy 8.1 ? i dlaczego ? 

Windows 10 a czemu a bo temu że wygodny i intuicyjny 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie