Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, potrzebuję jakiejś lekkiej modyfikacji pod iMaca kolegi, głównie zamierza grać w starsze gry.

Core 2 Duo 2.4GHz

Geforce 8800 GS 384 lub 512MB VRAM

6 GB RAM DDR2 800

250GB

Problem jest taki, że on ma rozdzielczość 1920x1200 i gry się wręcz dławią. :P

Opublikowano

Czysty win 7 i bootcamp...

Gdybym chciał zainstalować czystego windowsa to raczej bym tu nie pisał. Sterowniki od apple pójdą na każdym zmodowanym windowsie. Na swoim imacu mam thinpc, ale to tylko dlatego że mam 2 giga ramu. Myślałem o 10 core, ale z tego co widzę to autor skasował swoje pracę. :(

Sorki za minusa, chciałem dać +, serio. :D

Opublikowano

Jeżeli tak uważasz to polecam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Według mnie najlepszy :)

Nie uważam, po prostu tak mi się wydaję. No bo to słaby sprzęcior, a ma służyć do zadań specjalnych i każdy wolny MB ramu i % cpu będzie na wagę złota. DreamOS mi się bardzo podoba, jednak nie wiem jak wygląda zużycie cpu i ramu, sprawdzę jutro na wirutalce i jak nie zapomnę to dam znać - czy będzie okej. Nie ukrywam, że preferuję coś nowszego, ale przetestować nie zaszkodzi. :P

Opublikowano

Ale po co ci win 10 ? Jak użyjesz skryptów anty szpiegowskich/moda to przecież nie będziesz mógł używać aplikacji kafelkowych ,dx 12 nie jest wspierany ,więc nie rozumiem czym w takiej sytuacji różni się win 10 od win 7... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie