Marceli99 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Znajomy poprosił o wgranie jakiejś modyfikacji, która będzie dobrze działała na tym sprzęcie. Windows 10 chyba odpada, bo DirectX12 robi narzut na cpu, a w tym przypadku CPU jest słabe, a GPU dość dobre, małe zużycie ramu również mile widziane, bo na razie brakuję mu pieniędzy na 8 giga, a lubi grać w nowe gry. Sprzęt jest taki Pentium G4400 skylake 3.3GHz 3MB 4 giga ram kingston SSD 120GB ( zastanawiamy się jeszcze nad modelem, ale raczej jakiś słaby TLC z powodu braku $$$ ) GTX 750 TI 2GB Płyta najtańsza od Msi H110 lub coś takiego. Corsair 350W Zastanawiam się nad pełną wersją windowsa 7 i własnoręczne wykastrowanie go ze szpiegów i zbędnych usług, ale pytanie... da się ominąć aktualizację zmuszające do przesiadki na windows 10? Podrzuci ktoś linka do tematu na forum, bo gdzieś taka lista była...
Nieobecny Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Marceli99 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki wielkie, mając słaby sprzęt warto aktualizować system, jednak w dzisiejszych czasach trzeba uważać. Chyba jednak skorzystam z pełnej siódemki, w razie czego odświeżę ten temat.
m4s Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Polecam mój skrypt UUAWU Kung Fu TapaTalk Master!
Marceli99 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Polecam mój skrypt UUAWU Kung Fu TapaTalk Master! Ale ja chcę ukryć tylko te mafijne aktualizacje zmuszające do windowsa 10.
m4s Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 W środku jest lista Kung Fu TapaTalk Master!
Rekomendowane odpowiedzi