TomiZS Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 W skrócie:Laptop LENOVO Y580CPU: Intel Core i3 3110M 2x2.4 GhzRAM: 2x4 GBGPU zintegrowane: Intel HD Graphics 4000 GPU dedykowane: NVidia GeForce GTX 660M HDD: Seagate Momentus Spinpoint 1 TBPotrzebuję jak najszybszego systemu skierowanego w stronę gier.Pozdrawiam
WinSxS Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Jakie to będą gry? Nowsze, starsze? Do nowych moim zdaniem 10, nie ma co się pchać w starsze systemy. Jeśli ma być kompatybilny to 7.Oczywiście x64.
TomiZS Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Nowsze gry, głównie w takie gram. Co do 10, czysty czy mod?
WinSxS Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Bez różnicy generalnie, nie odczujesz ich na tym sprzęcie
Marceli99 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Odczujesz, odczujesz - nie zawsze aczkolwiek minimalnie lepsza wydajność to zawsze dla mnie plus. Osobiście preferuję kastraty, bo zużywają mniej zasobów. W przypadku twojego procesora może to wyjść na plus.
mattWhisky Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Słuchaj. Mam ten sam laptop tylko ze wersja z i5. I powiem Ci, że polecam Ci, zwykła czysta 8.1 z najnowszymi aktualizacjami. U mnie 7 że sterami nie chodziła tak płynnie i dobrze jak 8.1. Poprostu lepiej ten system jest zoptymalizowany, i w grach również jest lepiej. A kastraty? Hmm, kiedyś tylko kastratow używałem, ale zawsze po kilku tygodniach miałem jakieś problemy z innym programami, czy to przy innych czynnościach które chciałem wykonać. PS. Oczywiście mowa o 8.1 64 bit, najlepiej wersja Core. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi