adi888 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam chciałbym wam zadać pytanie. Chodzi o to jaki system windows 10 czy 7 ? Mam win7 oryginalny jak i 10 aktywowaną z 7 i niby pisze że pełna wersja, ale ostatnio doszły mnie słuchy że win 10 śledzi typu pobieranie z torentt itp. Chodzi głównie o to który system będzie lepszy dla mnie, na codzień zajmuję się skryptowaniem serwera SAMP w Pawn jak i graniem na Samp Posiadam laptopa: Asus x53sj Procesor: i5 2410m Ram: 4GB Dysk: 640GB Karta garficzna: Nvidia gt520m Win 10 jeżeli nie ma chwilowo prądu u mnie to jak laptop się wyłączy na skutek braku prądu to włączenie trwa długo i konfiguruje system.. Jest to wkurw... bo tyle że prądu nie było i konfiguracja systemu ? Włącza się szybciej od 7 ale co z tego, 7 jak się włączyła to już chodziła konkretnie. Prosiłbym aby ktoś szybko mi doradził
Gość Devhost97 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 7ke na pewno będzie lepszym rozwiązaniem przez jakieś pół roku - do póki Microsoft nie zrobi czegoś z stabilnością systemu.
Rekomendowane odpowiedzi