ForeverYoung Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam Ostatnio na moim oryginalnym win 10 pojawiło sie wiele problemów i chcę zrobić formata, lecz myślałem nad jakimś takim okrojonym systemem (żeby po prostu był wygodniejszy i szybszy). Wstępnie myślałem nad tymi: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Procesor intel i5 3GHZ Ram 8GB Karta graficzna nvidia gt630 Dysk 1TB
Gość Devhost97 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Osobiście przy tym sprzęcie wybrałbym pełną wersje 8.1 -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
ForeverYoung Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Wezmę to pod uwagę, lecz jeszcze proszę o dalsze wypowiadanie się, który z tych wymienionych systemów byłby najszybszy i będzie miał najlepsze osiągi w grach
WinSxS Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Najlepsze osiągi w grach będzie miało wymienienie grafiki na coś normalnego. GT630 to kastrat. Ale za tym się ciągnie pewnie i wymiana zasilacza marki Tracer/Feel/inny noname na coś prawdziwego. Komputer typowo marketowy, dobry CPU i beznadziejna grafika. ______ Instaluj 8.1 Pro, czyste + powyłączaj usługi.
ForeverYoung Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Czysty czyli niezmodyfikowany tak? NIe lepszy taki np bez aplikacji modern i tego wszystkiego?
WinSxS Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Kwestia gustu, ja używam Modern'u
Gość Devhost97 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zawsze można usunąć aplikacje Modern - za pomocą skryptu od Mail4skwarka
Rico_Vista Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 proponuje: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Rekomendowane odpowiedzi