Bolek147 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Siemka. Kupiłem dzisiaj nową baterie bo stara trzymała pół dnia. Włożyłem ją uruchomiłem telefon i było z 38% no i wzialem go do szkoly wróciłem (po 4h) było z 32% (widać poprawe dłużej trzyma) no i dałem do ładowania, do 50% doleciało szybko a od 50 do 89% ładuje sie 3 godziny. Czy to normalne? Podpinałem dwie inne ładowarki (po 5v tak jak ma być) i bez zmian. Czy to efekt nowej baterii czy coś z telefonem? Styki trzeba wyczyścić czy coś? Cytuj
WinSxS Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Zawsze tak bywa na samym początku, jakiej jest ta bateria pojemności (mAh)? Cytuj
Bolek147 Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Koło 1750mAh mam zamiennik z większą pojemnością troche bo było ciężko o baterie do niego. Nie sprawdze dokładnie bo musze baterie wyjmować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi