matiuy Opublikowano Poniedziałek o 16:52 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 16:52 witam posiadam lapka lenovo loq 15arp9 z procesorem ryzen 7345hs i karta nvidia 4060 (nie ma zintegrowanej), wczoraj zainstalowałem na testy linuxa nobara 43 i mam mały problem, system nie wybudza się z uśpienia (sam laptop zdaje się wstawać klawiatura się podświetla) ekran pozostaje czarny, może ktoś miał podobny problem i jest chętny pomóc lub pokierować. Cytuj
dna111 Opublikowano Poniedziałek o 17:38 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 17:38 Witam Ja tam z linuxem na bakier ale stery og grafy masz aktualne? A może jest tam coś w stylu centrum mobilności i tam hibernacja lub uśpienie ? Cytuj
matiuy Opublikowano Poniedziałek o 17:53 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 17:53 stery aktualne, szukałem rozwiązania ale narazie nic nie pomogło tu jest log z ostatniego uruchomienia może ktoś pomoże [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] narazie pomogło mi wyłączenie usługi nvidia resume tą komendą [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] może komuś to pomoże Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi