FILAGOL Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia Dzień Dobry Forumowicze w 2026 roku Kolega sprawił sobie telefon Vivo X300 Pro Kupiony bodajże z Aliexpress jako prezent z okazji świąt Bożego Narodzenia. Telefon ogólnie bardzo fajny lecz... nie ma języka polskiego, do wyboru są języki Azjatyckie i język Angielski, nie ma opcji dodania innych języków. Chciałem poprosić, czy jest możliwość wgrania romu w wersji Global (W tym podobno jest język Polski do wyboru). Jeżeli tak, to skąd pobrać taki rom ? Domyślnie jest zainstalowany Android 16 na telefonie Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj
TheStraight Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 5 godzin temu, FILAGOL napisał(a): Dzień Dobry Forumowicze w 2026 roku Kolega sprawił sobie telefon Vivo X300 Pro Kupiony bodajże z Aliexpress jako prezent z okazji świąt Bożego Narodzenia. Telefon ogólnie bardzo fajny lecz... nie ma języka polskiego, do wyboru są języki Azjatyckie i język Angielski, nie ma opcji dodania innych języków. Chciałem poprosić, czy jest możliwość wgrania romu w wersji Global (W tym podobno jest język Polski do wyboru). Jeżeli tak, to skąd pobrać taki rom ? Domyślnie jest zainstalowany Android 16 na telefonie Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Nie nie ma możliwości zmiany softu na Globalny. Kupujesz Chińską wersję masz Chińską wersję proste. To samo tyczy się wsparcia AI zostaje ci to chińskie i tyle. Polskiego języka też tu nie uświadczysz, obecnie przechodzi on certyfikacje SafetyNet ale nikt nie wie czy i jak długo to będzie działać. Może rok może dwa może zawsze a może do jutra. No i nie działa również E-SIM. Kupując na alie nie wiem skąd masz gwarancje bo z TS odsyłasz go im a mają podobno serwis w niemczech tutaj pewnie gwarancji brak. Info przy zakupie z tradingshenzen : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 4 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia Dzień Dobry @TheStraight Bardzo Ci dziękuję za udzielenie odpowiedzi Wszystko jasne Raz jeszcze dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi