Matmide Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 Witam, Która wersja i jakich ustawieniach jest najlżejsza dla procesora? Mam na myśli z projektów takich jak AtlasOS, ReviOS, Tiny11 itp Testowałem AtlasOS i jest w porządku ale czy jest coś waszym zdaniem lepszego? Cytuj
VACek Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 Nie to że ja coś, ale skoro windows dławi procesor to tylko znaczy że sprzęt już nadaję się do wymiany Cytuj
Kocurek Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 2 godziny temu, Matmide napisał(a): Witam, Która wersja i jakich ustawieniach jest najlżejsza dla procesora? Mam na myśli z projektów takich jak AtlasOS, ReviOS, Tiny11 itp Testowałem AtlasOS i jest w porządku ale czy jest coś waszym zdaniem lepszego? Sromotnikowe JG. Cytuj
sebio Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 Teraz, Kocurek napisał(a): Sromotnikowe JG. tak ewentualnie cobana , używam aktualnie śmiga jak tralala , natomiast jak sromotnik zrobi już wersje ostateczną wróce do jego moda, niestety ostatnio mialem problem z drukarka na modach sromotnika , lecz ogólnie szacun dla jego pracy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi