trututus Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 Witam serdecznie, tematów masa ale ciężko dokopać się do podobnej specyfikacji, więc wychodzę z prośbą do Państwa. Intel(R) Core(TM) i3-7020U CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz 8GB ram 128GB dysk SSD Grafika intel hd graphic 620 Komputer potrzebny tylko i wyłącznie do gry w metin oraz tibia i edycji skryptów tudzież map jak i samego grania i zarządzania serwerem. Jaki system najlepszy, oczywiście windows ponieważ najbardziej kompatybilne są programy edytorskie pod windowsa a boje sie spadkow na linuksie Cytuj
dna111 Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na tej stronie jest ich mnóstwo oczywiście po angielsku ale można spolszczyć. Cytuj
trututus Opublikowano 14 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 Jakas 10 z tej strony nie byla by lepsza i lzejsza ? pobralem od sromotnika co prawda ale nie moge odpalic gry poniewaz wyskakuje mi taki o to komunikat ale wydaje mi sie ze to wina kastracji a nie umiem zlokalizowac nigdzie co blokuje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
dna111 Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pamiętaj że to mody nie mojej produkcji. ja mam 11 Ghost Spectre 24h2 i nie narzekam choć mam 23gb ram. I wszystkie gry mi latają jak trzeba. Musisz poczytać co chcesz mieć wyłączone lub trwale usunięte , przetłumacz stronę i gotowe potem wrzuć na pendraka i zainstaluj. Cytuj
brygada69 Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 Win 10 lżejszy o wiele polecam dołożyć kolejne 8gb ramu obecnie jest tani Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi