Thieme Opublikowano 18 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2025 Witam, jak podłączyć kabel hdmi-usbc do tv(projekcja i inne odpadają) żaden kabel nie widzi tel(xiaomi mi 11i) czy ktoś może mi polecić jakiś adapter bądź kabel ? bardzo proszę o pomoc bo już siwieje ;d. Cytuj
Achon Opublikowano 18 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2025 Musisz mieć konwerter sygnału 'DP Alt mode' na HDMI. Twój smartfon daje taki sygnał na wyjściu USB-C? Jest tego mnóstwo. O ten wygląda spoko: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Edited: Cytat Tested with a USB-C mini-dock, the Mi 11 lite 5G/NE doesn't have DP-alt mode, so it's not compatible with Type-C to HDMI cables/dock. The main reason for it is probably the lack of USB 3.1 (the connector is just USB 2.0). Na xda piszą, że mi 11 lite nie posiada DP-alt mode. -------------------------------------------------------------------------- W specyfikacji widzę port USB Type-C 2.0, więc nie obsługuje wyjścia video. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więcej o DP-alt mode. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] starcraft2fan, TheStraight i LAGUNA lubią to Cytuj
TheStraight Opublikowano 18 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2025 Jak napisał kolega wyżej musisz mieć obsługę wyjścia Video w smartfonie inaczej nie ma mowy o takim podłączeniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi