jesa Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 Siema, co polecacie na ryzena 5 7600 i rtxa 3060 ti pod giereczki , dawno nie testowałem windowsow myślałem nad jakimś ltsc ale słyszałem że pod am5 coś w tych nowszych jest lepiej a nie chce mi się bawić w optymalizowanie tej 11 bo tyle tam nasrane rzeczy że jap...... Cytuj
glokk40spaz Opublikowano 11 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2025 VainOS z tego serwera discord [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
FILAGOL Opublikowano 12 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2025 12 godzin temu, glokk40spaz napisał(a): VainOS z tego serwera discord [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzień Dobry @glokk40spaz, czy można poprosić. wstawienie na inny serwer ? Chętnie przetestuje Pozdrawiam Cytuj
Ryzenek Opublikowano 12 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2025 @glokk40spaz Podpinam, ja też proszę o reupload na inny serwer chętnie przetestuje. Cytuj
glokk40spaz Opublikowano 22 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2025 W dniu 12.02.2025 o 10:53, FILAGOL napisał(a): Dzień Dobry @glokk40spaz, czy można poprosić. wstawienie na inny serwer ? Chętnie przetestuje Pozdrawiam W dniu 12.02.2025 o 11:13, Ryzenek napisał(a): @glokk40spaz Podpinam, ja też proszę o reupload na inny serwer chętnie przetestuje. Chodzi o odnowienie linku do serwera czy kopii plików stamtąd, żeby tutaj zapostowac? Tak w ogóle to przepraszam, za spóźnienie z odpowiedzią ale wchodzę tutaj raz na miesiąc, żeby pobrać ISO do windowsa 7 lub xp do sprzętów co testuje xd Cytuj
C9S Opublikowano 22 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2025 postaw sobie normalną 11 ze strony ms i wywal uwp których nie używasz a nie jakieś mody z discorda i innego gówna a jak chcesz gotowca to masz win jg 11 albo playbooki atlasa Cytuj
Kocurek Opublikowano 22 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2025 Proponuję jedyny słuszny system: A tak to pewnie Windows 10, póki ma wsparcie. Przejść na Windows 11 zawsze zdążysz. Cytuj
glokk40spaz Opublikowano 23 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2025 23 godziny temu, C9S napisał(a): postaw sobie normalną 11 ze strony ms i wywal uwp których nie używasz a nie jakieś mody z discorda i innego gówna a jak chcesz gotowca to masz win jg 11 albo playbooki atlasa Tylko, ze ten mod z discord to playbook xd, ktory i tak ma lepsza wydajnosc niz wszystkie mody co wymieniles i mozesz wszystko w nim powrocic oprocz windows update i defendera. Cytuj
C9S Opublikowano 23 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2025 nie zesr*j się podaj normalnie linka do moda a nie do discorda Cytuj
C9S Opublikowano 23 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2025 ja ma u siebie zwykła 11 postawioną jedynie usunięte niektóre apki uwp usługi na domyślne i tak pc działa szybko instalowanie modów na takie sprzęty nie ma sensu Cytuj
glokk40spaz Opublikowano 23 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2025 29 minut temu, C9S napisał(a): nie zesr*j się podaj normalnie linka do moda a nie do discorda [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi