Kliklak Opublikowano 13 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2024 Picasa Photo Organizer moim zdaniem najlepsza przegladarka zdjęc kiedyś ogólno dostęona ale odkąd Google przeszło na aplikację Zdjęcia została usunięta. Moja kopia działa doskonale testowana na Windowsie 11. Jedyny minus jest taki że po kliknięciu w mapę nie pokazjue gdzie zostało wykonane zdjęcie oraz nie ma możliwości zalogowania się na swoje konto Google. Polecam Picasa Photo Organizer pomoże Ci uporządkować i edytować Twoje zdjęcia cyfrowe, a następnie utworzyć albumy online, którymi możesz się podzielić ze znajomymi. Do ściągnięcia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tomaszekx i Ryzenek lubią to Cytuj
Ryzenek Opublikowano 13 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2024 Używałem bardzo dawno temu do kolekcji albumów, dzięki za cynk tego szukałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi