Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i5 6600k

z170 gaming k4

8gb ddr4

gtx 1060 6gb

ssd curical mx100 250 gb oraz hdd 1tb toshiba hdwd110

Typowo oglądanie  youtube, twitch, pakiet office, czasem fortnite. Jaką modyfikację wybrać? Wiem że na tym procku win11 nie aktualizuje się, ale czy da się zainstalować go?

Opublikowano
8 minut temu, raxos napisał(a):

Typowo oglądanie  youtube, twitch, pakiet office, czasem fortnite. Jaką modyfikację wybrać? Wiem że na tym procku win11 nie aktualizuje się, ale czy da się zainstalować go?

Da się bez problemu, mam na i5 6400 h110m w11, ale to mizernie działa.

Opublikowano
13 godzin temu, VACek napisał(a):

Ogólnie Win 10 jak i 11 zamulą ten PC, fajnie by śmigał 8.1 ale z nowym rokiem traci wsparcie.

Mam obecnie 8.1. Jestem fanem google chroma a ciagły napis o braku aktualizacji denerwuje. Do tego Fortnite już na tym systemie również nie da się uruchomić. Pomyślałem że czas na zmiany, a że nie siedzę w nowinkach od kilku lat to nie wiem nic. Kiedyś win7 nie mogłem na tym PC zainstalować bo bodajże chipset nie pozwalał 😔

Bardziej mi zależy na wersji systemu z tych nowszych już z np pakietem Office (jeżeli takie możliwości są).  

Opublikowano
Godzinę temu, raxos napisał(a):

chroma a ciagły napis o braku aktualizacji

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Cytat

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Google]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Google\Chrome]
"SuppressUnsupportedOSWarning"=dword:00000001