tomaasz Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 Cześć, Potrzebuję jakiegoś ultra lekkiego Windows 7 64-bit . Widzę na forum, że jest mnóstwo różnych modyfikacji i nie wiem, co wybrać. Zainstalowałem oryginalnego W7 SP1 i trochę muli, może jakaś okrojona wersja była by lepsza. RaAMmam sporo mogę mu przydzielić 8 GB ale procek jest tam słaby. A Windowsa potrzebuję tylko do jednego programu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], który wymaga minimum W7 CPU CPU Model: Intel Celeron J3455 CPU Architecture: 64-bit CPU Frequency: Quad Core 1.5 burst up to 2.3 GHz Memory System Memory: 16 GB DDR3L Dyski twarde: WD2005FBYZ-01YCBB2 Będę wdzięczny za sugestie Cytuj
TheStraight Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 Jakikolwiek czysty Windows 7 da sobie spokojnie radę po wyłączeniu WU. Nie sądziłem że ludzie będą chcieli kastrować W7. Cytuj
tadziu123 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 9 godzin temu, tomaasz napisał(a): może jakaś okrojona wersja była by lepsza Sprawdź ten system , masz do wyboru wyciętą wersje : Lite i Extreme tomaasz i FILAGOL lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi