Inkatail Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2022 Hej! Ostatnio chcialem w jakis sposob ozywic mojego starego laptopa, niestety nie wiem zbytnio jaką modyfikacje lub system poprostu tam zainstalować, dlatego slucham waszych propozycji Parametry laptopa to: 80gb HDD 1gb RAM CPU Celeron 520 (Jesli dobrze pamiętam) Nie pamiętam nazwy zintegrowanej grafiki ale to raczej nie jest potrzebne Aktualnie nie ma tam żadnego systemu, można mi proponować każdy system ale najlepiej zeby sie to zaczynalo od XPka Cytuj
WinXFan Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2022 normalny XP ze wszystkimi update'ami lekki XP-ek w mojej opinii nie baw się w żadne Windows JG lub inne takie mody Cytuj
brygada69 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2022 W tym laptopie możesz wymienić procesor na jakiś z serii T7700 i dołożyć ramu wtedy będziesz mógł zainstalować Win 7. Jeżeli jesteś zainteresowany podaj jaki masz chipset. Sprawdzisz to za pomocą CPU-Z zakładka Mainboard. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi