amilszy Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Witam. Procesor atom N570 ram 2 GB, dysk SSD 120 GB. szukam systemu z nie wycięta funkcja dotyku ( czy to 7 czy 10). Cytuj
VACek Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 Ja tu bym się raczej skłaniał ku czystemu Win 8.1 32bit + optymalizacja, lecz pamiętaj przed formatem zrób sobie kopię obecnego systemu i przygotuj zestaw sterowników a w szczególności do dotyku. piosylant lubi to Cytuj
amilszy Opublikowano 1 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 Nie mam potrzeby robić kopi, sterowniki widzę do win 7 na stronie della. Pod 8 abym neta wyrwał, resztę jakimś programem do sterów ogarnę. A co powiecie na windows 7 od ghosta?? Na stacjonarce używam 10 i nie narzekam, ale to dwa całkiem różne sprzęty. Cytuj
VACek Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 2 minuty temu, amilszy napisał: resztę jakimś programem do sterów ogarnę. Co do dotyku nie był by tego taki pewien piosylant lubi to Cytuj
amilszy Opublikowano 1 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 No to wolałbym pod 7, tu stery mam. Jakieś sugestie, linki do systemów?? Czy jeśli system ma wycięty "tablet PC" to oznacza że dotyku nie obsłuży?? Cytuj
VACek Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 4 minuty temu, amilszy napisał: Czy jeśli system ma wycięty "tablet PC" to oznacza że dotyku nie obsłuży?? I tak i nie różnie to bywa, ja sam osobiście na tablecie z windowsem używałem czysty system + własna optymalizacja Cytuj
amilszy Opublikowano 1 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 Sprawdzę dreamOs. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi