Daniellito Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2021 Witam Jestem posiadaczem 7 letniego Della Mam na nim Win 8.1 i są pewne problemy, Np z instalką win10 Jaki polecacie do tego sprzętu system?? Parametry Ge force 920M Procesor; Intel Core i7-5500U Cpu @ 2,4 GHz Ram 8 GB Cytuj
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2021 Rewelacja to nie jest ale możesz i jedenastkę zainstalować. Ważne do czego i co na nim chcesz robić ? Musisz przetestować sam i będziesz wiedział co najbardziej Ci pasuje - masz tego tu do wyboru do koloru tylko testować. Stosuj się do poradników jakie tu możesz znaleźć i po instalacji " doszlifuj " zainstalowany system tak żeby działał jak najlepiej. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Daniellito Opublikowano 31 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2021 Pobralem tą 10 z 4um i Ci powiem ze nie chce sie zainstalowac... Cytuj
Malpa73 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2021 Również mam Della z i7 5500U. Możesz zainstalować Windowsa 10 od Ghost Spectre chodził on dość dobrze, ale byle co się nie odpalało to procesor od razu na 100% pracował. W windowsa 11 raczej bym się na tym sprzęcie nie pakował, głównie przez procesor Aktualnie mam zainstalowanego Win 8.1 JG i działa najlepiej z pośród tych 3 wymienionych. U mnie wszystko w porządku z instalacją z pena, zrobionej rufusem czy to linuxa czy windowsa, a nawet i MacOS. Cytuj
Malpa73 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rom50 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 Ja mam dell latitude e6220 i wgrany pełny 21H2, co trzeba zrobić: dobrać najpierw stery do 8.1 (instalowany na win7 pro). Problemy sprawia czytnik lini papilarnych, czytnik kart SD. Zacznij od wgrania najnowszego dostępnego biosu, komfort pracy dysk SDD. Wywaliłem, mowę, IE11, OneDrve, zablokowałem telemetrię. Korzystam z Kerish Doctor 2021 (na początek wystarczy 15 dniowa wersja darmowa). Kompilacja systemu 19044.1415. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi