HAYASA44 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2021 Siema mam shitbooka - acer nitro 5 an515-31 i5-8250U/8GB/128SSD/Win11 - Grafika MX150 Prosze o pomoc gram tylko w CS:GO na windows 11 mam spadki FPS przy low ustawieniach ... temperatury max 80 stopni, miałem windows 10 ale sytuacja podobna ciągle imput lag spadki fps . Używając programu throttlestop nie widze poprawy... dosłownie studnia bez końca niespodzianek. Moje pytanie jaki system wgrać aby było dobrze, tak abym mógł w spokoju sobie pyknąć w cs ... GTA V chodzi jak marzenie CS:GO pada na ryj jak mój stary po weekendzie. Pozdrawiam W CS:GO wszystkie ustawienia mam na low, 4:3 . Ustawienia nvidia - wszystko ustawione na wydajność, opcje zasilania również , najnowsze sterowniki, throttlestop odblokowany ustawiony na 70.3 . Nie mam pomysłów co dalej instalowałem już każdego moda za każdym razem albo bluescreen albo imputlagi Cytuj
pankleks Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2021 pojadę klasykiem "zmień prace weź kredyt" a tak na poważnie napraw system chłodzenia by utrzymywał stała akceptowalna temp przy max obciążeniu to znikną lagi a po za tym jak ktoś wybiera intela ten "kawał frajera" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi