bombardier Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 Witam mam pytanie , co myslicie o tych chinskich smartfonach Xaomi , OnePlus czy tez innych marek , mam n8 - nokie stara na symbianie i zastanawiam sie nad jakims nowym dobrym smartfonem , no i czy polecacie androida czy tez lepiej windows phone ? jakie macie odnosnie odczucia do obu systemow w telefonach ? Cytuj
slawektor Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 Czytając komentarze, [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Xaomi , OnePlus jakością nie odstają od markowych produktów, mają bardziej wydajne podzespoły a są tańsze. Trzeba tylko uważać na źrodło zakupu, bo robią wałki i sprzedają podróby. Używałem obydwu systemów. Wybrałem Windows phone. Wsród wygody i kilku innych rzeczy, nie bez znaczenia jest fakt że jest to wszystko związane z Microsoftem. OneDrive, Office 365( w Lumiach).. Możliwość synchronizacji z lapem czy komputerem. Aktualizację do modeli które są starsze - Tu Google z Antkiem się wypina. Nie bez powodu Microsoft kupił Nokię. Patrząc jak się to rozwija - jak wiążą swoje usługi. Postanowiłem zapobiegawczo iść z duchem czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi