Skocz do zawartości

2w1.Office.2013.Professional.Plus.SP1.PL.x86.x64.2021.03-NiKKA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Office 2013 x86 x64 [PL] [SP1.2021.03-NiKKA]

NiKKA p r e s e n t s :

Office.2013.SP1.PL.x86.x64.2021.03-NiKKA

DSn6Glk.png

--------------------------------------------------------------------------------
Opis Office 2013:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

--------------------------------------------------------------------------------
Info:

Source: Office 2013 ISO's

Type: Office, pakiet biurowy, x86, 32bit, x64, 64bit
Language: Polish, Polski
Volume: 1xDVD5
Create Date: 2021.03.29
Release Date: 2021.03.30
By: NiKKA

Contents:

- Dodane latki wydane po SP1 do 2021.03
- Mozliwosc instalacji:
  Office 2013 Professional Plus SP1 PL x86 x64
  Office 2013 Professional Plus SP1 VL PL x86 x64

Instruction:

Aby zainstalowac: wypalic ISO na DVD (DVD5) albo montowac w demonie albo wypakowac np. 7-zip, WinRAR.

Wszystkie aktualizacje zostana zaaplikowane po zainstalowaniu wybranego pakietu.

EXTRAS katalog:

- Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime - KB3001652 - PostInstall - instaluj recznie, albo na WU
- Microsoft Toolkit v2.6.4

DOWNLOAD:

Opublikowano

Witam,264

Zainstalowałem Office 2013 Professional Plus SP1 VL PL x64 wszystko ok, do momentu próby aktywacji i uruchomienia MTKV264. Po wypakowaniu poniżej, screen.

Natomiast po uruchomienia pliku .exe ukazuje się komunikat., natomiast po chwile plik.exe znika. Wyłączyłem antywirusa itd. i ciągle nic.

Czy mogę prosić o pomoc.

Opublikowano

Dlatego tam jest hasło, autora nawet MTK, bo wie, że AV będa wykrywac jakies hacktoole. Masz defendera, to, czy cokolwiek innego to na czas wypakowani i instalacji musisz wyłączyć AV. Co ja zamieszczam, wszystkie pliki są bezpieczne.

Zastopuj AV/wykrywanie w czasie rzeczywistym. Zaaktywuj/restart. Potem Włącz AV.

P.S. Wiedziałem, że tak bedzie, ale ludzie prosza o dawanie od razu witaminki. Zrobiłem wyjątek teraz i problemy....bo AV.  nNie bede zamieszczał...witaminek...

Opublikowano

Witam

Zainstalowałem Office 2013 Professional Plus SP1 VL PL x64 wyłączyłm anty wirusa odpaliłem MTKV264 według instrukcji i office działa ale nadal nie jest aktywowany. Proszę o pomoc. Mam windows 10.