Warson Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 Witam, szukam Fajnego Szybkiego Windowsa pod Gry i Streaming. Bardzo dużo Gram, Streamuje i oglądam TV na Kompie. Poszukuję Jakiejś ciekawej modyfikacji : Dane sprzętu: Ryzen 5 3600 Geforce RTX 2060 Super 16GB Ramu. Co Ciekawego Polecicie?
kamiloxf Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 Windows 10 a czy czysty czy mod to już twoja decyzja
pietrakovsky Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 Ja z tym samym setem mam od sromotnika i śmiga naprawdę wporzo
kamiloxf Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 6 minut temu, Warson napisał: A systemy konussa? Konuss odpada po pierwsze nie ma linków a po drugie jego systemy są bardzo niestabilne nudzija lubi to
ripek Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 jeszcze masz ghostspectre superlite bez defendera bardzo szybki i do gier bez zbednego syfu
Sayidov Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 Poważnie? Takie podzespoły mocne i jeszcze cięty windows, nielogiczne.
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 Bierz chłopie Windows 10 czysty nie modyfikowany.
Warson Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 2 godziny temu, kamiloxf napisał: Konuss odpada po pierwsze nie ma linków a po drugie jego systemy są bardzo niestabilne to od Siebie podaj jakąś wersję którą byś polecił, dodam że nie chcę żadnych defenderów telemetrii itp.
kamiloxf Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 15 minut temu, Warson napisał: to od Siebie podaj jakąś wersję którą byś polecił, dodam że nie chcę żadnych defenderów telemetrii itp. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dotVOLT i Warson lubią to
Warson Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 6 godzin temu, kamiloxf napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Da się do niego wgrać Język PL?
TalRash Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 Tak. Da sie masz tam na dole filmik, żeby ten język pobrać.
kamiloxf Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 10 godzin temu, Warson napisał: Da się do niego wgrać Język PL? Da się tu bardzo dokładna i skuteczna intrukcja od jednego z użytkowników
matiwczasss Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 17 godzin temu, kamiloxf napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A ten ghost spectre jest lepszy od revios'a?
kamiloxf Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 1 minutę temu, matiwczasss napisał: A ten ghost spectre jest lepszy od revios'a? moim zdaniem tak dużym plusem Ghost Spectre jest to że posiada GHOST TOOLBOXA i możliwość bezstresowej aktualizacji
Warson Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 7 godzin temu, kamiloxf napisał: moim zdaniem tak dużym plusem Ghost Spectre jest to że posiada GHOST TOOLBOXA i możliwość bezstresowej aktualizacji Super, windows Faktycznie śmiga jak szalony, póki co nie zauważyłem problemów przy instalacji Czegokolwiek. A do Czego Służy ten Ghost Toolbox?
kamiloxf Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 2 godziny temu, Warson napisał: Super, windows Faktycznie śmiga jak szalony, póki co nie zauważyłem problemów przy instalacji Czegokolwiek. A do Czego Służy ten Ghost Toolbox? Narzędzie posiada np. możliwość doinstalowania aplikacji UWP(kafelkowych) takich jak np. Sklep Windowsa,XBOX itp. Pozwala na zaistalowanie bibliotek VC++ Redistributable,DirectX czy zawiera np. możliwość dostosowania pod siebie sytemu wyłączenie włączenie usługi drukarek na wypadek jakiegoś problemu W skrócie jest to narzędzie pozwalające dostosować system a opcji 27(User Request) jest zestaw programów w pełnych wersjach z crackami np. Internet Download Menager Warson lubi to
Rekomendowane odpowiedzi