Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam Fajnego Szybkiego Windowsa pod Gry i Streaming.

Bardzo dużo Gram, Streamuje i oglądam TV na Kompie.

Poszukuję Jakiejś ciekawej modyfikacji :

Dane sprzętu:

Ryzen 5 3600

Geforce RTX 2060 Super

16GB Ramu.

Co Ciekawego Polecicie?

Opublikowano
2 godziny temu, kamiloxf napisał:

Konuss odpada po pierwsze nie ma linków a po drugie jego systemy są bardzo niestabilne 

to od Siebie podaj jakąś wersję którą byś polecił, dodam że nie chcę żadnych defenderów telemetrii itp.

Opublikowano
1 minutę temu, matiwczasss napisał:

A ten ghost spectre jest lepszy od revios'a? 

moim zdaniem tak dużym plusem Ghost Spectre jest to że posiada GHOST TOOLBOXA i możliwość bezstresowej aktualizacji 

Opublikowano
7 godzin temu, kamiloxf napisał:

moim zdaniem tak dużym plusem Ghost Spectre jest to że posiada GHOST TOOLBOXA i możliwość bezstresowej aktualizacji 

Super, windows Faktycznie śmiga jak szalony, póki co nie zauważyłem problemów przy instalacji Czegokolwiek. A do Czego Służy ten Ghost Toolbox?

Opublikowano
2 godziny temu, Warson napisał:

Super, windows Faktycznie śmiga jak szalony, póki co nie zauważyłem problemów przy instalacji Czegokolwiek. A do Czego Służy ten Ghost Toolbox?

Narzędzie posiada np. możliwość doinstalowania aplikacji UWP(kafelkowych) takich jak np. Sklep Windowsa,XBOX itp. 
Pozwala na zaistalowanie bibliotek VC++ Redistributable,DirectX czy zawiera np. możliwość dostosowania pod siebie sytemu wyłączenie włączenie usługi drukarek na wypadek jakiegoś problemu 
W skrócie jest to narzędzie pozwalające dostosować system a opcji 27(User Request) jest zestaw programów w pełnych wersjach z crackami np. Internet Download Menager  

Warson lubi to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie