lukasknw Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 Witam .potrzebuje systemu pod i7-10700k jak na razie rx5700xt ,ale wymiana będzie na rtx3080.System używam do interentu jak i gier jaką modyfikacje polecacie? chodzi mi głownie o "szpiegowanie" jak i syf windowsowy.
MarcinGX Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 Nowy cpu polecam czysty system z najnowszą wersją potestuj wszystko czy działa dobrze a potem możesz wybrać jakiś dobry modWysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
lukasknw Opublikowano 20 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 system czysty już od tygodnia jest lecz zastanawiam się nad jakimś dobrym modem.
ripek Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i nic innego instalujesz superlite bez defendera lukasknw lubi to
lukasknw Opublikowano 20 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 Godzinę temu, ripek napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i nic innego instalujesz superlite bez defendera Próbowałem tylko jedno ale nie wygrywa mi dysków przy instalacji , a mam je w raid wiec problem z tym.. Już dałem radę.
Rekomendowane odpowiedzi