Trafił w moje łapki chinol, przy którym wysiadły 3 serwisy, które klient odwiedził wcześniej. Do mnie przychodzą na końcu, bo miasto wie, że robię robotę, ale tani nie jestem. Wszyscy padali na etapie sterowników. Nie było łatwo, ale ogarnąłem wszystkie. Problem mam tylko z ekranem dotykowym. Sterownik jest i działa, ale współrzędne dotyku są obrócone o 90 st. względem współrzędnych ekranu. Niezależnie od orientacji ekranu - zawsze o 90 st. w prawo. Próby objęły wiele sterowników z różnych źródeł i za każdym razem było to samo.
Czy kojarzycie jakieś ustawienia w plikach sterownika lub rejestrze, które są za to odpowiedzialne?
Pytanie
piosylant
Trafił w moje łapki chinol, przy którym wysiadły 3 serwisy, które klient odwiedził wcześniej. Do mnie przychodzą na końcu, bo miasto wie, że robię robotę, ale tani nie jestem.
Wszyscy padali na etapie sterowników. Nie było łatwo, ale ogarnąłem wszystkie. Problem mam tylko z ekranem dotykowym. Sterownik jest i działa, ale współrzędne dotyku są obrócone o 90 st. względem współrzędnych ekranu. Niezależnie od orientacji ekranu - zawsze o 90 st. w prawo. Próby objęły wiele sterowników z różnych źródeł i za każdym razem było to samo.
Czy kojarzycie jakieś ustawienia w plikach sterownika lub rejestrze, które są za to odpowiedzialne?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi