Lupaszko Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Witajcie czy ktoś pomorze chciałem zreanimować niestety tak wygląda obraz na matrycy jakieś pomysły sugestie Pytam bo nie jestem za bardzo obeznany w te klocki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
0 VACek Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Sterowniki prawidłowo zainstalowane ? Cytuj
0 zdzisiek24 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Tu masz sterowniki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kolejność instalacji ... chipset, grafika i reszta Cytuj
0 Lupaszko Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 Przeinstalowałem zainstalowałem sterowniki i nadal to samo Zasilacz jest nieoryginalny ma 1,5 v mniej ale na baterii tak samo więc to raczej nie to Cytuj
0 zdzisiek24 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 Czy podczas instalacji i ładowania systemu też tak wygląda ? Na zewnętrznym monitorze wyświetla prawidłowo ? ... wiele pytań a praktycznie jedno zdjęcie. Trudno się domyślać Cytuj
0 Lupaszko Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Cały czas tak samo od początku do końca Sprawdzę na zewnętrznym monitorze i dam znać Cytuj
Pytanie
Lupaszko
Witajcie czy ktoś pomorze chciałem zreanimować niestety tak wygląda obraz na matrycy jakieś pomysły sugestie
Pytam bo nie jestem za bardzo obeznany w te klocki
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi