haker1983 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 WhatsApp Komunikator WhatsApp to międzyplatformowa aplikacja mobilna, pozwalająca na wymianę wiadomości bez płacenia za SMS-y. Komunikator WhatsApp jest dostępny dla iPhone'a, BlackBerry, Windows Phone, Androida i urządzeń firmy Nokia, i tak, użytkownicy mogą ze sobą pisać bez względu na to, jaki telefon mają! Ponieważ WhatsApp korzysta z tej samej internetowej transmisji danych, której używasz do e-mailowania i surfowania w internecie, porozumiewanie się nic nie kosztuje i umożliwia utrzymywanie kontaktu ze znajomymi. Oprócz podstawowych wiadomości tekstowych, użytkownicy WhatsApp mogą tworzyć grupy, przesyłać nielimitowaną ilość zdjęć, filmów czy dźwięków. Szukam appliakcji ktora bedzie smigac na PC i połączy moje konto WhatsApp, obecnie znalazłem to: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] taki symulator andka na PC. Tam WhatsApp działa. ale szukam alternatywy. Jezeli ktoś ma inną app do tego chatu to proszę pisać. Ogolnie to chyba jedna z lepszych app do chatowania za pomoca nr tel. ktora jest darmowa i łaczy sie tym przez neta. Polecam Cytuj
Asus Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 ej, ale to jest do bani jak mogę tak powiedzieć jeśli masz whatsapp na androidzie naciśnij w whatsapp na ekranie głównym na whatsapp web. wejdź późnij wejdź na web.whatsapp.com i zeskanuj aplikacją kod QR i masz już masz go, Potrzebujesz mieć przeglądarke chrome Cytuj
-Damian- Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Tu masz wszystko opisane... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
roni83 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 Lipa.Po połączeniu można tylko esemesy wysyłać, nie da się rozmawiać.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi