Skocz do zawartości

WhatsApp - jak to działa na PC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WhatsApp

Komunikator WhatsApp to międzyplatformowa aplikacja mobilna, pozwalająca na wymianę wiadomości bez płacenia za SMS-y. Komunikator WhatsApp jest dostępny dla iPhone'a, BlackBerry, Windows Phone, Androida i urządzeń firmy Nokia, i tak, użytkownicy mogą ze sobą pisać bez względu na to, jaki telefon mają! Ponieważ WhatsApp korzysta z tej samej internetowej transmisji danych, której używasz do e-mailowania i surfowania w internecie, porozumiewanie się nic nie kosztuje i umożliwia utrzymywanie kontaktu ze znajomymi.

Oprócz podstawowych wiadomości tekstowych, użytkownicy WhatsApp mogą tworzyć grupy, przesyłać nielimitowaną ilość zdjęć, filmów czy dźwięków.

Szukam appliakcji ktora bedzie smigac na PC i połączy moje konto WhatsApp, obecnie znalazłem to:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

taki symulator andka na PC. Tam WhatsApp działa. ale szukam alternatywy. Jezeli ktoś ma inną app do tego chatu to proszę pisać.

Ogolnie to chyba jedna z lepszych app do chatowania za pomoca nr tel. ktora jest darmowa i łaczy sie tym przez neta. Polecam :)

Opublikowano

ej, ale to jest do bani jak mogę tak powiedzieć jeśli masz whatsapp na androidzie naciśnij w whatsapp na ekranie głównym na whatsapp web. wejdź późnij wejdź na web.whatsapp.com i zeskanuj aplikacją kod QR i masz już masz go, Potrzebujesz mieć przeglądarke chrome